Prešľap vojvodkyne Meghan. Čím si bývalá herečka znepriatelila obyvateľov Veľkej Británie?
16 | 01 | 2021 I Imrich Kovačič

Vojvodkyňa Meghan porušila už niekoľko tradícií kráľovskej rodiny, práve preto nie je u mnohých ľudí obľúbená, píše český Fajntip.


Spočiatku pôsobila skvele, zdalo sa, že by mohla urobiť pokrok v modernizácii kráľovskej rodiny. Meghan je totiž miešanka, živí sa herectvom a je rozvedená. V začiatkoch pôsobila uvoľnene a sympaticky, postupom času však neunikla rozbrojom a nezhodám.
Narodenie syna Archieho

Táto radostná udalosť mala za následok hneď niekoľko výrazných prešľapov. Tým prvým bolo, keď nastávajúca mamička vyrazila cez oceán za Serenou Williamsovou, na takzvanú baby shower, čo je oslava s luxusnými darčeky pre dieťa.

Všetko pôsobilo až príliš okázalo a Meghan prejavila svoje hollywoodske maniere. Na cestu totiž využila súkromný tryskáč, náklady sa tak vyšplhali na 250 tisíc libier. Samotný pôrod potom celú vec nevylepšil. Meghan totiž odmietla tradičné vyvesenia oznámenia pôrodu na bránach Buckinghamského paláca. Pri oficiálnom ohlásení, že vojvodkyňa začala rodiť, už bolo dieťa na svete, čo sa ukázalo až neskôr.

Temná minulosť Trumpovej manželky Melanie: Lesbické akty, na ktoré je Donald hrdý! (FOTO)
Manželka milionára a nedávneho amerického prezidenta Donalda Trumpa Melania nebola vždy iba usporiadanou ženuškou. Už počas prezidentskej kampane vyplávali na povrch informácie, že nafotila nahé snímky s inou ženou v posteli! Stalo sa tak tri... Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Timotej Dudka

Rozhovor plný sťažností

Meghan spoločne s Harrym poskytli otvorené interview, a to nedlho potom, čo si Harry posťažoval, že jeho žena je prenasledovaná. V tomto rozhovore nechýbalo výrazné sťažovanie si na to, ako je ťažké plniť svoje predpísané role, pretože sa nikto nestará o to, či sa cíti v poriadku. Avšak známe nepísané pravidlo kráľovskej rodiny hovorí, že by si nemali sťažovať. Zaujímavosťou tiež je, že tento rozhovor, ktorý bol dotovaný miliónmi libier, poskytli v Afrike.
Privátne Vianoce

Kráľovský pár si urobil vianočný výlet do Kanady. Rozhodli sa teda, že Vianoce nechcú tráviť s kráľovskou rodinou, ale súkromne. Práve to je považované za vznik plánu, ktorý spočíva v odstrihnutí sa od klanu Windsoru. Meghan a Harry sa tak zrejme rozhodli ísť úplne vlastnou cestou, bez toho aby sa podieľali na udalostiach kráľovskej rodiny.

Meghan priniesla do kráľovskej rodiny mnoho kontroverzie a zrejme nemá problém presadiť si svoj vlastný názor. Na úkor toho však stráca obľúbenosť a zabezpečila si tak pozornosť bulváru.

Wistlerová bojuje ďalej o svoje deti. Exmanžel uniesol ich synov a teraz? Ďalší podraz!
Súdne ťahanice Very Wisterové a jej bývalého manžela Jeremyho Hulsha zrejme len tak neskončia. Český Blesk píše, že súd zamietol jej žiadosť o preplatenie astronomickej sumy 382 tisíc EUR, ktorú mala moderátorka vynaložiť na náklady spojené so... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Gabriel Matta