Blaha: Svedkovia Matovičovi uctievajú princa Krasoňa ako pionieri Kim Čong-una
14 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Richard Sulík sa zase hrdinsky postavil za Slovákov. Síce celoplošné testovanie považuje za hlúposť a plytvanie zdrojmi, ale neurobí s tým nič. Ostane v koalícii a sklopí uši, korytá sú SaS prednejšie než Slováci, píše na sociálnej sieti poslanec Smeru Ľuboš Blaha.


"Matovič stále verí, že je ten najkrajší a najmúdrejší - princ Krasoň. Jeho svedkovia ho stále nekriticky uctievajú ako severokórejskí pionieri Kim Čong-una. V skutočnosti je to psychicky narušený človek, ktorý čoraz viac pripomína hororovú postavičku z filmu To - zlovoľného klauna, ktorý rozsieva smrť," vyhlásil opozičný politik.

Pripomína, že Matovič v sobotu obvinil Sulíka z toho, že nakúpil testy RapiGen, ktoré by nedal ani psom. "Sulík dnes doložil, že tieto nenakupoval on, ale sám Matovič a jeho nominanti z ministerstva zdravotníctva. Ľudia teda umierali kvôli Matovičovi. Tomu sa hovorí - streliť si do vlastnej nohy," píše Blaha.

Pokračuje, že Matovič obvinil Sulíka zo zodpovednosti za tisíce mŕtvych. "Sulík dnes doložil, že za rekordný nárast nakazených môže Matovič, ktorý ignoroval žiadosti odborníkov, dokonca aj samého Sulíka, aby prijal prísnejšie opatrenia. Ľudia teda umierali kvôli Matovičovi. Šach-mat," hovorí poslanec.

"Testovanie je pokus o masové zabíjanie ľudí. Matovič si zaslúži celu v Prešove," tvrdí Blaha
Ľuboš Blaha sa v najnovšom statuse na facebooku obul do Igora Matoviča. Samozrejme, za tlačovú konferenciu, na ktorej podvečer ohlásil ďalšie hromadné plošné testovanie. Všetko je vraj totiž úplne naopak, ako tvrdil. Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Michal Filek


"Matovič zavŕšil útoky na Sulíka v stredu, keď zverejnil nahrávku z rokovania vlády, ktorá mala dokazovať, že Sulík podporil celoplošné testovanie. Vzhľadom na to, ako strojene Matovič na nahrávke pôsobí, je jasné, že zverejnenie nahrávky plánoval vopred - tak ako kedysi s Procházkom, toto je jeho podlá špecialitka," myslí si poslanec.

Poslanec pripomína, že na nahrávke Sulíkov súhlas s celoplošným testovaním nezaznel. Súhlasil len s tým, že sa bude cez víkend testovať v tých obciach, kde je situácia najhoršia a budú to chcieť. "Čiže áno - nedorozumenie. Matovič si zase strelil do nohy," komentuje Blaha.

Nahrávka podľa neho ukázala že Matovič útočil na samosprávu a chce zariadiť, aby primátori a starostovia plnili pokyny armády ako vo vojenskom štáte. "To je čisté šialenstvo," vyhlásil.

"Ešte väčší "prúser" ako Cibulková!" Blaha vyzýva Šeligu na odstúpenie
So zdravými tridsiatnikmi, ktorí bažia po očkovaní akoby sa v poslednom čase roztrhlo na Slovensku vrece! Čítať ďalej
11 | 01 | 2021 | Diana Zaťková


"Matovič zo samosprávy urobil nepriateľa štátu a už sa ozval aj koaličný poslanec Miroslav Kollár, primátor, ktorý mu naložil ako malému chlapcovi. Matovičove tyranské chúťky sa ukázali naplno a on si proti sebe pohuckal už úplne všetkých," rozoberá situáciu v koalícii opozičný poslanec.

Blaha si všimol ďalší fakt: "Dnes sa potvrdilo aj to, že kvôli sporom medzi Sulíkom a Matovičom sa neprijala ani štátna pomoc pre ľudí, ktorú si vraj na starosť zobral Matovič. Aj to sme sa dozvedeli od Sulíka - ten nakoniec prezradí na Matoviča úplne všetko. Čiže aj za to, že štát prakticky nijako nepomáha ľuďom, ktorí kvôli pandémii trpia, môže Matovič."

Blaha uvádza, že dnes už celé Slovensko vie, že Matovič je príčinou všetkého zla. Tým, že mu Sulík poslušne asistuje, nesie na tom, čo sa deje, rovnakú vinu. Slovensko je podľa poslanca obeťou ich každodenných detinských hádok, prepadáme sa ekonomicky a kolabuje zdravotníctvo.

Blaha: Podávam trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, ktorý ma nakazil
Ľuboš Blaha reaguje na kritiku, ktorá sa naňho zniesla po oznámení, že sa koronavírusom pravdepodobne nakazil v parlamente, na rokovaní ktorého vôbec nebol. Na facebooku uverejnil status so svojou verziou. Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Michal Filek