"Testovanie je pokus o masové zabíjanie ľudí. Matovič si zaslúži celu v Prešove," tvrdí Blaha
12 | 01 | 2021 I Michal Filek

Ľuboš Blaha sa v najnovšom statuse na facebooku obul do Igora Matoviča. Samozrejme, za tlačovú konferenciu, na ktorej podvečer ohlásil ďalšie hromadné plošné testovanie. Všetko je vraj totiž úplne naopak, ako tvrdil. 




Keby vraj bol Matovič žiačikom v Obecnej škole, za dnešnú tlačovku by mu učiteľ Hnízdo toľkokrát naložil rákoskou, že by už mal dlane navždy fialové, myslí si poslanec SMER-u.










"Matovič ukazoval grafík, podľa ktorého po jeho celoplošnom testovaní v novembri klesali čísla nakazených. Vraj vďaka jeho genialite. Zabudol však pripomenúť, že pokles zaznamenali aj všetky okolité krajiny, ktoré nikoho nasilu netestovali. Že pokles bol dôsledkom lockdownu, ktorý testovaniu predchádzal," napísal.






A úplne vraj Matovič vynechal, že výsledky testovania sa ukážu až s dvojtýždňovým posunom a to je práve čas, keď mu ten jeho grafík začínal prudko rásť.


Harabin zažaloval Matoviča. Tvrdil vraj, že sa vulgárne vyhrážal policajtom
Štefan Hrabin večer zverejnil na svojom facebooku video, ktorého predmetom je, ako sám tvrdí, "trestná činnosť Matoviča". V rozhlase mal totiž premiér na jeho adresu uviesť, že sa mal na pohrebe generála Lučanského vulgárne vyhrážať policajtom, aby... Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Michal Filek




"On proste klamal ako malé decko pred tabuľou. Hnízdo by mu za to zmaľoval ruky. V skutočnosti bol nárast nakazených koncom novembra dôsledkom jeho debilného testovania. Nielenže sa ľudia nakazili, lebo povinne museli stáť v hromadných radoch na špajchle. Ale kvôli jeho nespoľahlivým rýchlotestom, ktoré dokážu zachytiť iba ľudí s príznakmi, dostali desiatky tisíc ľudí falošný pocit negativity a šírili nákazu ako diví. A áno, predovšetkým kvôli tomu dnes máme rekordné čísla. Kvôli tejto vláde a jej celoslovenskému testovaniu! Kvôli Matovičovi! Rákosku na teba, ty luhár!"






Podľa Blahu je Matovič nevzdelaný demagóg a vraj nič nepochopil. "On nechápe, že s agresívnejšou britskou mutáciou sa bude Covid šíriť ešte divokejšie a keď ľudí vyženie na ďalšie povinné špajchlovanie, bude z toho Armagedon. Zase chce ľudí celoplošne povinne testovať! A šíriť nákazu! On nepochopil, že tie jeho antigénové testy zase iba budú vytvárať ilúziu negativity. A nič nie je nebezpečnejšie. Nič."




A keď rozpráva o tom, že umierajú ľudia a vyplakáva nad 49-ročným kamarátom, ktorý ledva prežil, tak práve Blaha mu môže presne povedať, aké to je prísť o najbližších.


Pandemickú krivku zlomili aj iné krajiny a bez plošného testovania, tvrdí poslanec zo SaS
Poslanec SaS Radovan Kazda na svojom facebookovom profile upozornil na to, že predseda vlády nehovoril celkom pravdu, keď na tlačovke tvrdil, že Slovensko zlomilo začiatkom decembra väzy vývoju pandemickej krivky vďaka plošnému testovaniu.... Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Michal Filek


"A poviem mu aj prečo naši blízki umierajú. Tak ako môj otec. Na klinike s protézami, na ktorej ho nakazili, uverili tomu, že vďaka Matovičovým hračkárskych antigénovým testom dokážu pacientom zabezpečiť, že sa nenakazia. A zamorili si celú kliniku. Kvôli takým demagógom ako Matovič. A tento istý Matovič ešte aj dnes priznáva, že jeho vláda nakúpila na Slovensko absolútne šmejdy, ktoré by nedal ani psom - a áno, potom umierali ľudia. Môžem o tom rozprávať."






Ľudia ale, ako tvrdí, neumierali covidu, ale kvôli Matovičovi! "Kvôli jeho špajchliam! Kvôli jeho bohorovnosti! A on sa ich chystá vraždiť ďalej! Matovič dnes hovoril o 4300 mŕtvych na Slovensku. Keby tam bol Hnízdo, tak mu jeden spakruky strelí - plesk. A potom ďalšiu a ďalšiu. A strelil by mu ich štyritisíctristo. Jednu za každú obeť, za ktorú je zodpovedný."






"Celoplošné povinné testovanie je nielenže odborný nezmysel a fašistická demagógia. Ale v čase, kedy tu zúri super-prenosný britský vírus, pokus o masové zabíjanie ľudí - a organizuje to sám premiér. Ten chlap si nezaslúži Obecnú školu a učiteľa Hnízda. On si zaslúži celu v Prešove a tých najkrutejších bacharov. Mäsiar!" dokončil Ľuboš Blaha.


Juraj Draxler žiada oficiálnou cestou informáciu o duševnom zdraví premiéra
Juraj Draxler na svojom konte Facebooku oznámil, že si práve oficiálne vyžiadal podľa „Infozákona“ informáciu, či bol premiér Igor Matovič niekedy diagnostikovaný na niektorú z oficiálne klasifikovaných psychických porúch či porúch... Čítať ďalej
11 | 01 | 2021 | Petra Demková