Cynická obluda Matovičovi so Sulíkom: Sústreďte sa na riadenie krajiny, vaše memečka sú pod úrovňou
12 | 01 | 2021 I Michal Filek

Igorovi Matovičovi a Richardovi Sulíkovi to na facebooku drsne naložil autor cynickej obludy Rado Ondřejíček. A má pravdu. Namiesto toho, aby sa pokúšali vytvárať na nete slaboduché memečka, mali by sa venovať tomu, za čo sú platení - riadiť štát. 







"Mili, Richard Sulik a Igor Matovic, vytváranie slaboduchých memečiek na internete je moja práca. Alebo práca ľudí zo Zomri a niekoľkých ďalších. Vaša práca je riadenie krajiny. Zaiste aj vy dokážete vnímať, že ide o dve absolútne odlišné a nijako sa neprekrývajúce poslania," začal svoj status Ondřejíček.






V súčasnej situácii, hovorí, je slovenská memečková scéna je úplne v poriadku, memečká sú občas hlúpe, občas vtipné, ľudia sa bavia alebo nebavia a tak to presne má byť. Funguje to, netreba na tom nič zásadné meniť, ani do toho vstupovať.


Sulík vracia úder: Za nákup testov nesie zodpovednosť Matovič, ktorý ho osobne riadil
Za nákup antigénových testov RapiGen nesie zodpovednosť ministerstvo zdravotníctva a premiér Igor Matovič (OĽANO), ktorý ho osobne riadil. Tvrdí to vicepremiér a minister hospodárstva Richard Sulík (SaS). Zároveň víta, že nákup testov preverí aj... Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | tasr




"Naproti tomu, krajina ako taká je, povedzme si to, v riti. Ľudia umierajú, nemocnice kolabujú, dezoláti beztrestne brázdia ulicami, nariadenia nikto nevymáha, dôvera v inštitúcie padá pod tiahou papalášskych výnimiek. Skrátka, v oblasti riadenia krajiny, na rozdiel od oblasti memečiek, je čo zlepšovať.






Čiže by možno nebolo zlé, keby ste sa vy dvaja venovali práve tomu, kde nás takpovediac tlačí topánka. Koniec-koncov je to aj, ako som už spomenul, vaša práca, ste za ňu platení a ešte k tomu nami. Chápem, že vás to nebaví a radšej by ste robili niečo iné, napríklad memečká, ale na takéto kariérne rozhodnutie je pre vás momentálne jednak neskoro a jednak vaše memečká sú hlboko pod úrovňou existujúcej produkcie. Takí Klus alebo Naď vám to síce nikdy nepovedia, ale realita je taká, že humor nie je vaše forte. Jeden z vás je suchopárny karpatský technokrat a druhý rýmuje ako druhák z osobitnej školy, pričom to zďaleka nie je jediná osobnostná črta, ktorou pripomína osemročné dieťa so špeciálnymi potrebami.






Nasmerujte preto prosím svoj talent tam, kde to momentálne treba. Robte si svoju prácu a ukážte nejaké výsledky. Keď bude krajina aspoň o niečo menej v riti, než aktuálne je, pokojne si zasa vo voľnom skúste memečko, ale dovtedy sa začnite naplno sústrediť na riadenie krajiny a memečkovanie prenechajte nám - memečkárom."


Hlina o Matovičovom testovaní: "Dajme pozor! Jeden zrútený človek nás berie na divokú jazdu"
"A Vy tomu rozumiete? V susednom Rakúsku odstupuje z vlády ministerka za to, že odpísala časť svojej diplomovky. U nás je podľa premiéra v jeho vláde masový vrah (4300 obetí). Minister, ktorý pripravil ľudí tejto krajiny o miliardu.... Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Ivan Brožík