Hlina o Matovičovom testovaní: "Dajme pozor! Jeden zrútený človek nás berie na divokú jazdu"
12 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"A Vy tomu rozumiete? V susednom Rakúsku odstupuje z vlády ministerka za to, že odpísala časť svojej diplomovky. U nás je podľa premiéra v jeho vláde masový vrah (4300 obetí). Minister, ktorý pripravil ľudí tejto krajiny o miliardu. Človek, ktorý (znova podľa nášho premiéra) pochybne obstarával a pritom je stále v JEHO vláde. Ja sa nerád vzdávam, ale tu som pripravený to vzdať. Toto je to nad moje pochopenie. " - Alojz Hlina.


"Sme pred osudovým rozhodnutím: buď sa všetci nadšene zapojíme do niekoľko násobného celoplošného povinného testovania alebo tu všetci pomrieme. Iná cesta neexistuje." Začína svoj status na sociálnej sieti Alojz Hlina.




Reprofoto status FB (@Alojz Hlina)

"Premiér naznačil ako si to predstavuje" Píše Hlina:


"Nikto sa už nebude na nič pýtať /a už vôbec nie na Holého/, nebudeme kuvikať, lebo ak budeme, zavrú vás na dva mesiace do karantény /áno, aj to v zásade povedal náš premiér/."


"Budeme počúvať hodinové tlačovky Matoviča, na ktorých nám vysvetlí ako treba čítať grafy /bývalý minister Kažimír bol s tým jeho grafom úplný amatér/."


"Grafy, ktoré dokážu, že len ten jeho nápad s povinným celonárodným testovaním nás zachráni. Iba ten." konštatuje Alojz Hlina na sociálnej sieti.


Hlina: z Mikasa urobili blbca, ktorý udeľuje výnimky
10 | 01 | 2021 | sefredaktor

"Len tak nad tým rozmýšľam, prečo tí tupci na celom svete stále ešte na to neprišli. Prečo si vybrali cestu záhuby a nie Matovičovej atómovej zbrane? Natíska sa otázka, na ktorú je už neslušné sa pýtať: prečo ale potom my, ktorí sme na to vďaka nášmu osvietenému premiérovi síce na to prišli, máme najhoršie výsledky v Európe? Ale asi sa moc zamýšľam, stačí sa plne oddať. Oddať sa do rúk spasiteľa."


"Ako je možné, že iné krajiny to prežijú aj bez toho geniálneho nápadu? Predstavte si, že v nich dokonca aj tie nevďačné decká chodia do školy. U nás sme vyrábali voličov pre antisystém chybami vo vzdelávaní. V súčasnosti ich už vyrábame masovo, programovo práve tým, že sme vzdelávanie zrušili." pripomína expredseda KDH.


"Včera mal tlačovku po vláde jeden zrútený človek, ktorý sa vydal na divokú jazdu. No dajme pozor, berie nás so sebou."


"Nikdy som nespochybňoval význam lokálneho celoplošného použitia Ag testov, ale táto obsesia Matoviča dokázať si, že ten jeho nápad bol geniálny a všetci na svete sú sprostí, lebo to nepochopili, ma už unavuje. Opatrenia dodržiavam - očkovať sa pôjdem- Smer nechcem." Uzatvára status na sociálnej sieti Alojz Hlina.


"Matovič s jeho svedkami si urobili z celoplošného nedobrovoľného testovania zlaté teľa", tvrdí Hlina
Hlina porovnal lockdown a testovanie s Rakúskom. „Aj bez testu môžete ísť do práce a na nevyhnutné nákupy. Matovič s jeho svedkami si urobili z celoplošného nedobrovoľného testovania zlaté teľa“ Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič