Meghan chce byť Dianou, ale nemali by sa zrovna v láske, tvrdí blízka priateľka Lady Di
21 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Keby sa tie dve stretli v skutočnosti, zrejme by to nebol vrelý vzťah, v ktorom by nevesta rada spočinula v  svokrinej náruči. Hoci si Diana (†37) užila v kráľovskej rodine svoje, nikdy by sa k britskej monarchii neotočila chrbtom. Preto by niečo podobné vraj neodpustila ani svojmu Harrymu, informuje portál Aha!.


Aspoň tak to prezentuje blízka priateľka predčasne zosnulej princeznej Tina Brown. Diana vraj bola kráľovskej rodine oddaná. Poctivo preto plnila aj všetky povinnosti z toho plynúce. Na kráľovnú bola vždy hrdá, čo sa o Meghan (38) povedať nedá.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/11/18/odhalene-tajomstvo-zosnulej-princeznej-diany-%e2%80%a036/

Jej kamarátka sa domnieva, že by ju veľmi ťažilo rozhodnutie mladšieho syna, ktorý sa rozhodol monarchiu opustiť. Pravdepodobne by sa ho snažila presvedčiť všetkými možnými prostriedkami o tom, že to robiť nemá.

S Meghan by vraj stopercentne súperila o priazeň Harryho, myslí si Tina Brown, ako uvádza web Báječná žena. Popularita Lady Diany skrátka spočívala v niečom celkom inom ako v rebéliu proti dvoru. Lenže to manželka mladšieho z princov, zdá sa, nepochopila!

Smrť kráľovnej Alžbety? Médiá panovníčku zaživa pochovali
Kráľovná Alžbeta robí všetko možné, aby sa nenakazila novým koronavírusom, ktorý by ju teoreticky mohol pripraviť o život. Napriek tomu sa v týchto dňoch v médiách objavili texty naznačujúce jej úmrtie, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
19 | 11 | 2020 | Timotej Dudka