Spoveď exmilenky obžalovaného vraha. Zabil jej partnera a potom s ňou mal sex
21 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Neuveriteľná krutosť, z ktorej naskakujú zimomriavky, sprevádza obvineného Miroslava L., ktorý mal podľa obžaloby zavraždiť až troch ľudí. Jeho bývalá partnerka o niektorých jeho zvrátených činoch vypovedala na súde.


Pojednávania s Miroslavom L. sa konajú na Špecializovanom trestnom súde v Banskej Bystrici. Jeho obeťami mali byť vtedajšie partnerky Sandra († 22) a Monika († 21), ale aj sok v láske Roman († 38). Pred senátom čítali výpoveď Miroslavovej exmilenky Lucie (30), informoval o tom portál cas.sk.
Diabolský plán milencov skončil vraždou

Miroslav sedí v súčasnosti za mrežami spolu s jeho poslednou družkou Luciou kde si odpykávajú právoplatný päťročný trest za týranie syna Mirka. Ak mu dokážu aj brutálne vraždy, spoza mreží sa zrejme nedostane do konca svojho života. Zdroj: FB / ML


Lucia v minulosti žila a mala dieťa s nebohým Romanom, no súčasne udržiavala milenecký pomer s obžalovaným Miroslavom. Podľa jeho prvotnej výpovede sa mu Lucia zverila, že ju Roman bije a týra, a tak sa mali milenci dohodnúť, že dostane príučku. Tá sa však napokon skončila vraždou Romana, ktorého podľa obžaloby Miroslav uškrtil jeho šnúrkou z teplákov.

Keď privádzali Miroslava (42) do súdnej siene, Lucia radšej odvrátila hlavu nabok. Sudca ju však uistil, že je v bezpečí a nemá sa čoho obávať. Mladá žena aj tak celý čas na lavici svedkov väčšinou plakala a nedokázala vypovedať, preto musel sudca prečítať jej výpoveď z prípravného konania. Tam opisuje aj to, ako sa im s Romanom v roku 2010 narodil synček. „Keď neskôr malý plakával, tak ma Roman za to bíjaval. Keď mal malý 4 alebo 5 mesiacov, nemohla som ho upokojiť, tak ma strašne zbil a malému hodil do hlavy kojeneckú fľašku. Potom ma aj dokopal,“ vypovedala v prípravnom konaní Lucia.

Otrasné! Sériovému vrahovi zo Zliechova zatiaľ dokázali tri vraždy. Pribudnú aj ďalšie obete?
Údajného vraha Miroslava Lehockého posiela polícia a prokuratúra pred súd za tri vraždy. Svoje obete mal škrtiť, rozporciovať a napokon spáliť. Čítať ďalej
27 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Po brutálnom čine sa s vrahom ešte vyspala

Miroslav po zadržaní policajtom povedal o štyroch vraždách, ktoré spáchal, ba dokonca im ukázal kde rozsypal a zakopal popol svojich obetí. Zdroj: TV Markíza


Podľa jej slov si medzitým začala písať cez internet práve s Miroslavom. „Potom sme sa začali stretávať. To bolo v roku 2011. Potom sa ma Miro pýtal, ako vychádzam s partnerom. Ja som sa mu posťažovala, že zle. Miro povedal, že mu môže pohroziť alebo ho zbiť,“ vysvetľovala pred sudcom v prípravnom konaní mladá žena, prečo svojmu milencovi otvorila v osudný večer byt. V ňom sa začali obaja muži na chodbe biť, a potom sa premiestnili do izby. Lucia radšej vzala syna na ruky a schovala sa do ďalšej izby.

„Ja som videla, že Roman už nevládze, lebo sa na začiatku strašne bili. Videla som, ako Miro začal Romana škrtiť nejakou šnúrkou alebo lankom. Ja som sa s malým schovala do kúpeľne, kde som ešte začula Romana, ako na mňa zakričal, že som k.... špinavá, čo som to urobila. Potom som počula ešte z izby buchot, potom zostalo ticho. Vyšla som. Miro stál nad Romanom s tou šnúrkou a Roman sa už nehýbal. Potom Miro chcel, aby som sa s ním vyspala, tak som mu dala, lebo som sa bála, aby mi niečo nespravil,“ opísala v inej časti výpovede Lucia.

Brutálna vražda pred súdom: Oddaľovanie rozsudku či skutočne nové dôkazy?
Vinná alebo nie? Verejnosť sa mohla v piatok trinásteho dozvedieť, či vraždu Tomáša (†16) zo Žiliny spáchala jeho spolužiačka Judita, jeho obhajcovia však predložili nové dôkazy, a tak sa možno rozhodujúce pojednávanie odročilo o... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Lucia sa bála, že Miro spraví niečo aj jej

Podľa niektorých ľudí Miroslav kŕmil svoje statné psy mäsom zo svojich rozštvrtených obetí. Zdroj: FB ML


V ďalších výpovediach uviedla, že Miro mal doma aj satanistické knihy, nosil čiernu sukňu a na čierno si lakoval nechty. Choval aj nebezpečné psy, ktoré kŕmil surovými kosťami, ba stalo sa aj to, že jedného zo psov zastreli, rozporcioval ho a nakŕmil ním ostatných psov. Po čase sa síce dvojica rozišla, no dala sa opäť dokopy v čase, keď Miro žil v Zliechove s dnes už nebohou Monikou.

Lucia s ním bola vtedy tehotná a neskôr mu porodila syna. Na otázku sudcu, prečo sa k nemu vrátila, odpovedala, že sa bála, že ak by si našiel inú, mohol by spraviť niečo aj jej. Paradoxné je, že Lucia vo svojich výpovediach priznala, že ju Miroslav časom začal biť, zhodil ju zo schodov, dokonca jej zlomil prst, teda robil to, čo malo byť dôvodom vraždy jeho soka v láske, píše v závere portál cas.sk.

Hrôza: Krásnu tanečnicu naporcioval otec nožom na kebab! Do väzenia ale nechcel, bál sa koronavírusu
Rodinná hádka sa skončila veľkou tragédiou. Mladá Didem Usluová († 32) brutálne zomrela rukou vlastného otca, keď vraj domov prišla opitá, hádala sa a hovorila vulgárne. Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.