Konečne sa niekto zastal aj Meghan: Tento človek jej bol v kráľovskom paláci ako druhým otcom!
28 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Nie je tajomstvom, že vojvodkyňa Meghan a veľká časť kráľovskej rodiny si nepadli do oka. Problém s ňou má napríklad britská panovníčka, kráľovná Alžbeta II., ale aj vojvodkyňa Kate a jej manžel princ William. Existuje vôbec niekto, s kým si rozumela?


Ako píše portál Stars24, vojvodkyňa Meghan sa ako členka kráľovskej rodiny dopustila radu škandálov. Jedným z nich bol aj jej nie príliš dobrý vzťah s otcom, ktorého ani nepozvala na svadbu!


Thomas Markle je odrezaný ako od svojej dcéry, tak aj od vnuka Archieho. Sťažuje sa, že mu Meghan neodpovedá na správy, nedvíha telefón a že hoci sa s ňou snaží nadviazať kontakt, vôbec nereaguje.

Nový dom Harryho a Meghan v ohrození: K Montecitu sa blíži ničivý požiar!
Rozsiahle požiare už niekoľko týždňov sužujú USA, najviac však Oregon a Kaliforniu. Ničivý živel si vyžiadal cez 36 obetí a spustošil stovky domov. V ohrození je aj slávny pár zo Sussexu. Jeden z požiarov sa nebezpečne približuje k Santa Barbare,... Čítať ďalej
21 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Meghan sa dokonca ocitla aj pod paľbou od ostatných členov rodiny. Okrem matky sa totiž nevída s nikým iným, ani so súrodencami, ktorí tvrdia, že sa vojvodkyňa zmenila. Kým oni o nej v médiách hovoria radi, od Meghan sa toho verejnosť moc nedozvie.

A to je podľa zvyšných členov kráľovskej rodiny úplne v poriadku. Údajne sa britská kráľovná zhodla s princom Charlesom na tom, že kauzu ohľadom svojej rodiny Meghan zvládla výborne.

Podľa médií sa tak aspoň raz za dobu svojho pôsobenia v kráľovskom paláci dočkala pochvaly za aspoň nejaké svoje správanie a konanie. A veľkú zásluhu na tom má možno práve sám Charles! S princom si totiž Meghan údajne rozumela asi najviac a mali medzi sebou pomerne dobrý vzťah! A to taký, že jej bol takmer druhým otcom.

Recept na mladistvý vzhľad podla 51-ročnej Jennifer Lopez
Jennifer vyzerá posledných dvadsať rokov rovnako dobre. Pritom si herečka dopriala aj materstvo a nie je ani VIP zákazníkom žiadnej zo známych kliník plastickej chirurgie. Zadarmo jej krása ale rozhodne nie je, píše portál Kinotip2. Čítať ďalej
27 | 09 | 2020 | Timotej Dudka