Supermodelka Natalia Vodianova sa cíti počas pandémie najbezpečnejšie v Rusku
28 | 09 | 2020 I Marek Molnár

Natalia Vodianova, ruská supermodelka, matka piatich detí a nová manželka bohatého francúzskeho podnikateľa Antoina Arnaulta, verí, že je bezpečnejšie byť v jej vlasti počas krízy Covid-19 ako zvyšku Európy, informuje portál RT.


V rozhovore pre americkú rozhlasovú stanicu CNBC uviedla, že skoré skúsenosti z Talianska a Francúzska poskytli ruským predstaviteľom varovanie, ktoré im pomohlo byť lepšie pripravení. „Jeden príklad, ktorý vidím, je, že my v Rusku máme okamžite k dispozícii veľmi lacné a veľmi dobré testy pre každého jednotlivca v celej krajine. A to takmer zadarmo," vysvetlila.



„Dnes by ste si urobili test a večer by ste mali výsledky, alebo keby ste sa otestovali večer, mali by ste výsledky ráno, čo v Európe neplatí. Preto v ostatných krajinách existuje väčšie riziko šírenia Covidu, kým osoba čaká na výsledky,“ poznamenala pôvabná modelka.



„Verím, že sa moja krajina vyrovnala súčasnej situácii neuveriteľne dobre, a tiež mám pocit, že je tam moja rodina bezpečnejšia ako vo Francúzsku (kde má sídlo). Vidím, že sa vo Francúzsku vynakladá obrovské úsilie, ale ľudia to akosi neberú dostatočne vážne,“ dodala.

Modelka pripúšťa, že pandémia spôsobila jej obavy o rodinu: má babičku vo vysokorizikovom veku a sestru s autizmom. „Ukázalo sa, že Covid postihuje viac ľudí so špeciálnymi zdravotnými ťažkosťami, nevieme prečo, ale zdá sa, že to tak je. Ako všetci, aj ja veľmi túžim po bezpečnosti svojej rodiny," uviedla na záver Vodianova .



Ruské stíhacie lietadlo Su-30 počas vojenského cvičenia "náhodne" havarovalo, piloti však prežili (VIDEO)
Stíhacie lietadlo Su-30, ktoré sa zrútilo v Rusku, mohlo byť počas vojenských cvičení náhodne zostrelené iným lietadlom, uviedli miestne médiá. Obom pilotom sa podarilo bezpečne katapultovať, lietadlo však bolo zničené, informuje portál... Čítať ďalej
25 | 09 | 2020 | Marek Molnár