Nový dom Harryho a Meghan v ohrození: K Montecitu sa blíži ničivý požiar!
21 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Rozsiahle požiare už niekoľko týždňov sužujú USA, najviac však Oregon a Kaliforniu. Ničivý živel si vyžiadal cez 36 obetí a spustošil stovky domov. V ohrození je aj slávny pár zo Sussexu. Jeden z požiarov sa nebezpečne približuje k Santa Barbare, kde si Meghan (39) a princ Harry (36) v lete zaobstarali nový dom.


Katastrofický scenár z vlaňajška sa opakuje a Kalifornia je opäť devastovaná niekoľkými nekontrolovateľnými požiarmi naraz. Podľa zahraničných médií sa plamene približujú i k juhokalifornskému mestu Santa Barbara, kde býva mnoho známych osobností vrátane vojvodov zo Sussexu. Tí si v prominentnom susedstve Montecito v lete zakúpili luxusné sídlo za 14 miliónov dolárov.

Hoci sa živel zatiaľ nedostal k bránam hviezdnej štvrti, poveternostné podmienky obyvateľom neželajú. Silný vietor šíri oheň neskutočnou rýchlosťou a vysoké teploty napomáhajú jeho ničivosti.

Cestou Harryho a Meghan naozaj netúžim ísť, tvrdí švédska princezná Sofia
Švédska princezná Sofia (35) bola v minulosti často porovnávaná s manželkou britského princa Harryho Meghan (39). Obe sú neurodzeného pôvodu a žijú tak trochu v tieni starších súrodencov svojich manželov, ktorí sa na rozdiel od princeznej Victorie... Čítať ďalej
16 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


V sobotu sa mnoho rezidentov Montecita vydalo na útek, keď vietor zavial ich smerom nepriepustnú clonu dymu a plamene sa dostali opäť o kus bližšie.

Pred pár dňami sa požiar prehnal národným parkom Los Padres, ktorý sa nachádza neďaleko mesta. Oheň pohltil 12 budov a spustošil značnú časť parku, vďaka rýchlemu zásahu hasičov je však už našťastie pod kontrolou.

S kúpou obrovskej nehnuteľnosti Meghan a Harrymu pomohol princ Charles (71), ktorý ich s odchodom z kráľovskej rodiny finančne podporoval, než začiatkom septembra podpísali miliardovú zmluvu s Netflixom. Bolo by tak naozaj nešťastie, keby krátko po nasťahovaní museli sledovať, ako im dom chátra popolom.

Bývalý kuchár kráľovnej Alžbety prezradil jej osobitný jedálenský zvyk: Tomuto neuveríte!
Veľká dáma za každých okolností! Kuchár kráľovnej Alžbety II. (94) totiž prezradil jedno pikantné tajomstvo - panovníčka si berie nôž a vidličku dokonca aj na hamburgery z fast foodu, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
13 | 09 | 2020 | Timotej Dudka