Rezešovci znížili cenu, ktorú pýtajú za luxusnú vilu v Košiciach
22 | 06 | 2020 I Jaroslav Fabok

Rezešovci sa opäť pokúšajú predať svoju košickú vilu, v ktorej svojho času žil aj bývalý oceliarsky magnát Alexander Rezeš († 54). Jeho vdova spolu s dcérou Evou Varholíkovou totiž na prvý raz nenašli kupca, ktorý by bol za honosné sídlo ochotný zaplatiť milión eur. 


Eva Varholíková sa do košickej vili vrátila v roku 2018 po šiestich rokoch, ktoré si odsedela v maďarskom väzení. Trest dostala za smrť štyroch osôb, ktoré zomreli na následky dopravnej nehody, ktorú mala Varholíková spôsobiť.

Nový Čas pripomína, že honosné sídlo, do ktorého sa Rezešová vrátila, bolo na predaj od januára 2019. Záujemca o jeho kúpu sa ale nenašiel a tak sa Rezešovci o predaj pokúšajú znova. Tentoraz chcú nižšiu sumu vo výške 880-tisíc eur. 

„Vila je veľmi špecifická. Nábytok je robený na mieru a veľmi luxusný. Viem, že premýšľali, či vilu predať s nábytkom, alebo bez neho,“ povedal zdroj Nového Času. V sídle Rezešovcov sa majú nachádzať napríklad koberce od Versaceho či kozub z talianskeho mramoru. 

Po tom, ako zmluva s realitnou kanceláriou na predaj vili s rozlohou 820 metrov štvorcových, spolu s pozemkom o rozlohe 1 580 metrov štvorcových, vypršala, bola ponuka stiahnutá. Vila s upravenou cenovou ponukou však bude pre záujemcov opäť dostupná v rovnakej realitnej kancelárii. 

Vedenie štátneho podniku SEPS preverí zákazku za stovky miliónov pre oligarchu Brhela
Slovenská elektrizačná prenosová sústava (SEPS), akciová spoločnosť vo vlastníctve štátu s ročnými tržbami 400 miliónov eur, začala s preverovaním cenových rozdielov v tendroch za stovky miliónov eur. Do pozornosti sa dostali najmä zákazy firiem ... Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Jaroslav Fabok