Sexi poslankyňa má blízko k políciou najhľadanejšiemu Slovákovi
30 | 03 | 2020 I Slávka Cigáňová

Bývalá tenistka a modelka Romana Tabak (28) je partnerkou syna  ex-príslušníka SIS Ľuboša Kosíka, ktorý sa údajne v minulosti podieľal na zavlečení syna prezidenta Michala Kováča do zahraničia. Informoval o tom týždenník Plus 7 dni.


Romana Tabak sa do Národnej rady SR dostala vo farbách vládneho hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti. Bola na 44. mieste kandidátky, získala 3 855 prednostných hlasov.

Je údajne partnerkou syna  bývalého príslušníka Slovenskej informačnej služby Ľuboša Kosíka. Ten sa mal podieľať na zavlečení syna prezidenta Michala Kováča do zahraničia. Polícia ho však hľadá pre niečo iné. Súd ho v roku 2014 uznal vinným za falšovanie zmeniek. Dostal 14 rokov za mrežami a pokutu stotisíc eur.

Ušiel vraj v obave o svoj život. Miestom jeho útočiska sa stalo africké Mali, kde ho v roku 2016 dokonca dolapili. No aj prepustili, takže Kosíka nám na Slovensko nevydali.

Mafiánsky boss Černák prezradil, koho volil a čo očakáva od novej vlády
Ako pandémia koronavírusu zasiahla život za mrežami? Má vôbec nejaký vplyv na na doživotie odsúdeného človeka? Koho vlastne volil v nedávnych parlamentných voľbách? Rozhovor s mafiánskym bossom Mikulášom Černákom priniesol portál topky.sk.... Čítať ďalej
28 | 03 | 2020 | Slávka Cigáňová


„Ľubo, poď si po rokoch konečne užiť lyžovačku v Jasnej! Najlepšie skipassy nájdeš na Chorvátskej 5 v Bratislave,“ apelovala polícia na sociálnej sieti na Najhľadanejšieho Slováka. Na uvedenej adrese totiž sídli bratislavská väznica.

Romane Tabak sa nedávno narodilo bábätko. Meno partnera a otca dieťa by ste však v jej statusoch hľadali márne. Dôvodom môže byť práve skutočnosť, že ním je syn Ľuboša Kosíka. Ani Tabakovej kolegovia z poslaneckého klubu o tom nevedeli.

Súčasný podpredseda Národnej rady SR Gábor Grendel, ktorého meno sa skloňovalo aj v súvislosti s obsadením postu ministra vnútra, označil informáciu o blízkom zväzku ich mladej poslankyne s hľadaným zločincom za novinku. O tom, že Romana Tabak je nevestou Ľubomíra Kosíka, vraj nevedel. „Pre mňa je to nová informácia. To znamená, že jeho syna žena?“ reagoval Grendel protiotázkou.

Štátny podnik Vojenské lesy a majetky obišiel zákon
Štátny podnik Vojenské lesy a majetky porušoval zákon o verejnom obstarávaní aj zákon o slobodnom prístupe k informáciám. Správu priniesol portál aktuality.sk. Čítať ďalej
28 | 03 | 2020 | Slávka Cigáňová


Ako sa partnerka syna jedného z najhľadanejších Slovákov dostala na kandidátku politického hnutia, ktoré sa chystá robiť poriadky so všetkými a so všetkým.

Najbližšie štyri roky bude Romana Tabak v Národnej rade SR bok po boku sedieť s Annou Remiášovou, matkou zavraždeného Róberta Remiáša, ktorý bol dôležitou postavou kauzy zavlečenia syna prezidenta Michala Kováča do zahraničia, a nevesta jedného z hlavných aktérov tohto skutku.

S Romanou Tabak do uzávierky spojiť nepodarilo.

Video kráľovskej rodiny dojalo celý svet. Deti Williama a Kate darovali potlesk všetkým zdravotníkom!
V boji s pandémiou koronavírusu sa aktívne angažuje takmer celá britská kráľovská rodina. Kráľovná pokračuje v audienciách s premiérom, princ William s vojvodkyňou Kate navštívili zdravotnú službu NHS. Čítať ďalej
29 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth