Britský predseda vlády Boris Johnson a Carrie Symondsová sa zasnúbili a čakajú dieťa!
01 | 03 | 2020 I Timotej Dudka

Predseda vlády Boris Johnson a jeho partnerka Carrie Symonds sa zasnúbili a začiatkom leta očakávajú dieťa. Informuje BBC.


Symondsová na sociálnej sieti napísala, že sa zasnúbili koncom minulého roka a dodala, že sa cíti „neuveriteľne požehnaná“. 55-ročný Johnson a 31-ročná Symondsová boli prvým nezosobášeným párom, ktorý býval v prezidentskom paláci na Downing Street v Londýne.

Symondsová je tiež najmladšou partnerkou predsedu vlády za 174 rokov.

V príspevku na jej súkromný účet na Instagrame napísala: „Mnohí z vás to už vedia, ale pre mojich priateľov, ktorí to ešte stále nevedeli, zasnúbili sme sa koncom minulého roka a začiatkom leta očakávame príchod nášho dieťaťa. Cítime sa neuveriteľne požehnaní."

Demokratické primárky v Južnej Karolíne: Kto je víťaz a kto porazený?
V sobotu sa Južná Karolína stala štvrtým štátom USA, v ktorom sa konalo primárne kolo volieb s cieľom nájsť demokrata, ktorý by v novembrových všeobecných voľbách prevzal kreslo republikánskeho Donalda Trumpa. Kto je víťaz a kto porazený? Uviedol... Čítať ďalej
01 | 03 | 2020 | Timotej Dudka


Bude to tretie manželstvo významného britského politika Johnsona, ktorý sa rozviedol so svojou prvou manželkou a teraz čelí rozvodovému súdnemu konaniu s druhou manželkou Marinou Wheelerovou. Začiatkom minulého mesiaca boli zverejnené informácie, že sa Johnson a Wheelerová pripravujú na ukončenie manželstva po dosiahnutí dohody o peniazoch.

Wheelerová a Johnson, ktorí majú spolu štyri deti, uzatvorili manželstvo v roku 1993, avšak v roku 2018 sa od seba oddelili ako partneri.

Johnson vždy nerád hovorí o svojom súkromnom živote a svojich deťoch, ale teraz potvrdil, že sa má znova stať otcom.

Prvá smrť spôsobená koronavírusom v USA bola potvrdená v štáte Washington
Prvý prípad úmrtia v dôsledku vírusu Covid-19 v Spojených štátoch oznámili washingtonskí zdravotníci v sobotu. Informuje CNN. Čítať ďalej
29 | 02 | 2020 | Timotej Dudka