VIDEO: Sýrska armáda odrazila útok bezpilotných lietadiel na vojenské letisko
02 | 12 | 2019 I Marek Molnár

Záznam zverejnený sociálnymi médiami ukazuje, ako sýrske ozbrojené sily odrazili útok na vojenskú základňu v západnej provincii Hama.


Niekoľko bezpilotných lietadiel sa zameralo na základňu, pričom tento incident sa zdal byť pokusom o bombový útok militantmi. Avšak údajne nedosiahli svoj cieľ, pretože sýrska armáda okamžite využila svoje vzdušné obranné sily.

Vzdušné obranné jednotky sýrskej armády útok úspešne odvrátili. Informovala o tom štátna agentúra SANA. Neboli hlásené žiadne straty na životoch.



Fotografie a videá, ktoré ukazujú útok sa rýchlo objavili na sociálnych médiách. Zobrazujú nočnú oblohu, ktorá je osvetlená raketami a ťažký guľomet.



Stále nie je jasné, kto začal útok. Avšak takýto typ náletu je veľmi podobný inému útoku, ktorý sa zameral na tú istú základňu začiatkom tohto roka, keď vojaci zo severozápadnej provincie Idlib zaútočili bezpilotnými lietadlami.



V švédskom kostole umiestnili maľbu s homosexuálnymi pármi a transgender hadom (FOTO)
Kostol v Malmö má novú oltárnu maľbu, ktorá má reprezentovať rôzne skupiny spoločnosti, a to tým, že v raji sa namiesto Adama a Evy nachádza homosexuálny pár v kontroverznej pozícií, zatiaľ čo had je prezentovaný ako transgender... Čítať ďalej
02 | 12 | 2019 | Marek Molnár