VIDEO: Belousovová komentuje "miliardára" Slotu: "Toto je jedna z káuz, za kritiku ktorých ma vylúčili zo SNS"
30 | 11 | 2019 I Magda Danková

Bývalá známa tvár Slovenskej národnej strany, Anna Belousovová, reaguje na nedávno zverejnenú nahrávku z Kočnerovho trezoru, kde sa Dobroslav Trnka a Ján Počiatek zhovárajú o korupčných projektoch. Jednou z tém ich rozhovoru je totiž Ján Slota, ktorý mal zarobiť približne 2,2 miliardy slovenských korún na kauze emisie.


"Danko - vtedy Slotov prvý podpredseda, aj Slota - vtedy predseda, presadili moje vylúčenie zo strany za to, že som vraj svojou kritikou poškodila dobré meno strany na verejnosti!" Spomína bývalá národniarka na sociálnej sieti.

Anna Belousovová: 30 rokov po "Nežnej" sme sa stali planétou opíc.
18 | 10 | 2019 | Anna Belousovová


"Z videa jasne vidno, že išlo o zlodejinu obrovského rozsahu." Dodáva. "Nie ja som zradila ideály SNS, nie ja som poškodila jej dobré meno. Dobré meno táto strana nemala vďaka zlodejinám, akými boli napríklad nástenkový tender, predaj emisií, Gemerský mlyn...

A dobré meno nemá ani vďaka ďalším kauzám, podľa mňa zlodejinám typu eurofondy na MŠ SR, nákupy na MO SR atď. Verejne vyzývam vedenie SNS na čele s Dankom, aby sa mi za ohováranie ospravedlnili a aby priznali svoj podiel viny na znehodnotení mena najstaršej politickej strany Slovákov." Píše Belousovová.

"O obnovenie členstva nestojím. Táto strana nie je národná , je to podľa mňa biznis klub, ktorý slúži záujmom kšeftárov a pre ne ochotne zrádza aj národné záujmy Slovenska!" Uzatvára bývalá politička.