Karel Gott a jeho posledné slová pred smrťou... Kto hovoril s Gottom ako posledný?
05 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

 Nemecký moderátor Florian Silbereisen hovoril s Karlom Gottom ako jeden z posledných. Nemecký moderátor Florian Silbereisen prezradil, ako sa odchádzajúci Majster cítil len chvíľu predtým, než naposledy vydýchol.


O posledných dňoch a hodinách života Karla Gotta († 80), ktorý zomrel po ťažkej chorobe 1. októbra, ani po mesiaci nevieme všetko. Najnovšie indície ukazujú, že Majster naozaj do poslednej chvíle bojoval, aby tu s nami mohol byť čo najdlhšie.

V televíznom programe to vyhlásil jeho veľký nemecký priateľ, moderátor Florian Silbereisen. "Ešte deň pred tým, než odišiel, som s ním hovoril," tvrdí podľa serveru ahaonline.cz. O čom sa obaja páni rozprávali?

"Snažil som sa ho v boji s chorobou podporiť. A Karel mi povedal: Vieš čo, sľubujem, že keď sa mi len trochu uľaví, vystúpim v januári na akcii Schlagerchampions v Berlíne. Beriem teraz nové lieky a bude to určite lepšie. Bol optimistický a tešil sa na novú výzvu, "prezradil Silbereisen.

Nemecký moderátor tak potvrdil slová Gottovho niekdajšieho tajomníka Jána Adama , ktorý sa chcel so svojím bývalým šéfom na poslednú chvíľu osobne stretnúť. Ich stretnutie ale zmaril fakt, že Gott dostal nové antibiotiká.

Karel Gott: Bezhlavo zamilovaný do pôvabnej speváčky! Dokonca malo dojsť k svadbe
Karel Gott bol desiatky rokov známy ako neulovitelný zvodca, ktorý sa síce prikláňal k ženám, no svadbu ale odmietal. Nakoniec sa ho podarilo uloviť Ivane, ako sa ale teraz ukázalo, nebola prvá. Gott sa totiž mal ženiť už skôr, s inou... Čítať ďalej
27 | 10 | 2019 | Ján Prokop