Dara Rolins šokuje: Polonahá pózovala hore bez!
02 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Môže sa pýšiť spevom aj parádnou figúrou. Na snímke, ktorá Dara Rolins  (46) nedávno zverejnila prostredníctvom sociálnych sietí, spojila obe tieto svoje prednosti do jednej a zapózovala na klavírnom krídle.


Fotka vznikla pre štvrté vydanie diára Rok podľa Dary na budúci rok. Pri pózovaní sa speváčka nemusela hanbiť, lebo za objektívom stála jej dvorná fotografka a blízka priateľka Petra Ficová a fotilo sa v dome spoločnej kamarátky.

"Petra je skvelá umelecká duša. A aj keď fotíme pikantnejšie momenty, vždy som vo fotkách zachytená nežne ženská, nie vulgárne. A to aj v prípade, keď ležím hore bez na piane, "smeje sa Rolins.
"Nemusím už nikomu nič dokazovať, ani šokovať. Na druhej strane ma nebaví robiť veci tak, ako si niektorí usadení ľudia predstavujú. Vždy budú mať moje fotky či klipy rôzne reakcie. A presne o tom je celá moja tvorba, "dodáva blond kráska.



Dara má radosť z toho, že je aj štvrtý rok o jej diár veľký záujem. "Vždy, keď zasadám k prázdnemu papieru, hovorím si, o čom som ešte nepísala, a ako o tom písať, aby to ľudí zase bavilo. Je to taká pastička, ktorú som si na seba samú nastražila, "komentuje s úsmevom prácu na diári Dara a ďalej dodáva:" Nezostáva než príliš nemyslieť a robiť veci tak, ako robím aj hudbu. Pocitovo. Tak, že sa zaoberám témami, ktoré ma zaujímajú, a sú mi blízke. A rovnako tak je to aj u fotiek. Snažíme sa, aby bola aspoň časť z nich tzv. Netradičná. Mala nápad, presah, prebúdzala emócie všetkého druhu. "

Aktuálne sa Dara skôr než tvorbou a propagáciou kalendára venuje prípravám na blížiaci sa vianočný koncert. Ten sa uskutoční 17. decembra vo Fóre Karlín.

Vojvodkyňa Meghan tvrdí, že pri pôrode syna Archieho videla DUCHA PRINCEZNEJ DIANY! Nejde o žiaden žart
Veľa ľudí na existenciu duchov neverí, vojvodkyňa Meghan zrejme áno. Tvrdí totiž, že mala možnosť sa stretnúť s matkou svojho manžela Harryho. Princezná Diana je pritom už cez dve desiatky rokov po smrti. Čítať ďalej
01 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová