Veľký návrat seriálu Priatelia? Jennifer Aniston prezradila, "na niečom pracujeme"
31 | 10 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Hoci sa snaží propagovať nový seriál The Morning Show, Jennifer Aniston (50) dostáva neustále otázky ohľadom Priateľov. Teraz prezradila, že s kolegami z legendárneho sitcomu na niečom pracujú. Čo konkrétne to bude, však nepovedala.


V posledných rokoch sa dočkala veľa pokračovaní seriálov z 90. rokov. Aj preto sa fanúšikovia Priateľov neustále pýtajú, či niečo nechystajú aj tvorcovia ich obľúbeného sitcomu. Producentka Marta Kaufmannová aj herci doteraz tvrdili, že rozhodne žiadne pokračovanie ani film nebude.

Jennifer Aniston, alias seriálová Rachel, v šou Ellen DeGeneres priznala, že s kolegami na niečom pracujú. "Ak to bude pokračovanie? To nie. Boli by sme radi, keby sa niečo urobilo, ale sami zatiaľ nevieme, čo by to malo byť. Takže niečo skúšame, na niečom pracujeme, "povedala.

Zo zákulisia seriálu "Priatelia": Jennifer Aniston to na začiatku nemalá ľahké! "Vyrazenie z kastingu"
Herečka Jennifer Aniston sa preslávila predovšetkým seriálom Priatelia. Nechýbalo málo a na kastingu ju takmer vyrazili. Bola totiž pre kameru príliš tučná! Čítať ďalej
13 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Keď sa moderátorka snažila dostať nejaké podrobnosti, Jennifer mlčala a nakoniec len nevylúčila, že by to mohol byť predsa len film. "Ešte neviem! Nechcem ľudí zavádzať, "dodala.

Jennifer Aniston, ktorá si len nedávno založila profil na Instagrame a hneď pokorila rekord v počte fanúšikov a lajkov pri jednom príspevku, sa s kolegami pravidelne schádza.



Najčastejšie sa vída s kolegyňou a kamarátkou Courteney Cox, alias Monicou, ktorej dcére Coco išla za krstnú mamu. Na ich stretnutiach často nechýba ani seriálová Phoebe Lisa Kudrow.
Prvým príspevkom Aniston na Instagrame bola celá zostava Priateľov is Mattom LeBlanc, Davidom Schwimmerom a Matthewom Perrym, teda Joeym, Rossom a Chandlerom.

"Bolo to preto, že si chýbame a náhodou sme všetci boli na rovnakom mieste," tvrdí Aniston, ktorá v novom seriáli The Morning Show hrá po boku Reese Witherspoon.

Jennifer Aniston trhá rekordy: Jej popularita na Instagrame nemá konkurenciu! Na historický rekord jej stačilo päť hodín!
Sociálna sieť Instagram slúži na pridávanie fotiek alebo videí, denne ich užívatelia nahrajú okolo sto miliónov. Päťdesiatročná hviezda Hollywoodu, ktorú kedysi preslávilo účinkovanie v seriáli Priatelia, sa zaregistrovala na Instagrame iba v... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop