Zo zákulisia seriálu "Priatelia": Jennifer Aniston to na začiatku nemalá ľahké! "Vyrazenie z kastingu"
13 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Herečka Jennifer Aniston sa preslávila predovšetkým seriálom Priatelia. Nechýbalo málo a na kastingu ju takmer vyrazili. Bola totiž pre kameru príliš tučná!


Vyplýva to z novej knihy o seriále Priatelia. Jej autor Saul Austerlitz napísal, že Jennifer musela schudnúť 14 kg, aby sa mohla zúčastniť natáčania.

Herečka sa netajila tým, že milovala majonézu, hranolky a koktaily. Sama o sebe "tučná" nebola, avšak pred kamerou vyzerala tučná, a to sa producentom nepáčilo.

Herečka tak musela kvôli natáčaniu schudnúť. A to sa jej rozhodne oplatilo!

Už keď natáčanie v roku 1994 začínalo, herci zarábali 22.500 dolárov za diel, s rastúcou popularitou aj zisky štúdia sa odmena postupne zvýšila. V deviatej a desiatej sezóne si tak každý z hercov, ktorí o honorároch vyjednávali spoločne, prišiel na milión dolárov za epizódu!

Hollywoodsky párik Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kam sa podelo ich spoločné dieťa? Naozaj ide o výmysel alebo je pravda ukrytá inde?
Už je to pomaly rok od chvíle, kedy sa na internete objavila správa o tom, že známa herečka Jennifer Aniston má dieťa so svojim hollywoodskym kolegom Bradom Pittom. Server GossipCop, ktorý vyvracia mýty o celebritách, sa ale čuduje nad tým, kam sa... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | Ján Prokop