Jennifer Aniston trhá rekordy: Jej popularita na Instagrame nemá konkurenciu! Na historický rekord jej stačilo päť hodín!
17 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Sociálna sieť Instagram slúži na pridávanie fotiek alebo videí, denne ich užívatelia nahrajú okolo sto miliónov. Päťdesiatročná hviezda Hollywoodu, ktorú kedysi preslávilo účinkovanie v seriáli Priatelia, sa zaregistrovala na Instagrame iba v utorok. Netrvalo dlho a jej počet sledovateľov dosiahol magickú hranicu jedného milióna. Presnejšie, trvalo to päť hodín a šestnásť minút, čím sa hollywoodska hviezda zaradila do Guinnesovej knihy rekordov.


Tento ošiaľ spôsobila svojou fotkou ktorá ani nebola dobrej kvality, a ktorú pridala na svoj profil na Instagrame, kde na fotke sú vedľa nej kolegovia zo seriálu "Priatelia".



Za jediný deň tým nazbierala pekných 12 miliónov lajkov a 11 miliónov sledujúcich! A paradoxne ich mohlo byť ešte viac, keby ich nebolo tak moc že spadla celá sieť! "Sme si vedomí, že niektorí ľudia majú problémy jej stránku sledovať - ​​ten nápor záujmu je neuveriteľný," priznal pre server Page Six zástupca Instagramu s tým, že problémy rieši.

Zo zákulisia seriálu "Priatelia": Jennifer Aniston to na začiatku nemalá ľahké! "Vyrazenie z kastingu"
Herečka Jennifer Aniston sa preslávila predovšetkým seriálom Priatelia. Nechýbalo málo a na kastingu ju takmer vyrazili. Bola totiž pre kameru príliš tučná! Čítať ďalej
13 | 10 | 2019 | Ján Prokop