Matovič už má novú, nielen "smerácku" mafiu
11 | 06 | 2024 I Ivan Brožík

Zrodil sa nový, respektíve ďalší Matovičov "triedny nepriateľ"! A dostal to rovno "mokrým vechťom" po ústach z najnovšieho statusu na profile hrdinného "smerobijca". Áno, opäť sa dočkáte refrénu o mafii, ale nielen.

"Pyrhovým víťazstvom" nazval Igor Matovič víťazstvo, hoci teda, naozaj diskutabilné, Progresívneho Slovenska v eurovoľbách. Vysvetlíme, že pojem "Pyrrhovo" víťazstvo ( píše sa s dvomi r, ak už teda ho píšeme) je slovné spojenie, ktoré vyjadruje formálne víťazstvo alebo úspech, ktoré v skutočnosti vo svojich dôsledkoch žiadnym víťazstvom alebo úspechom nie je.

Refrén - "vláda mafie" - naozaj obohraté!

"Presne tak, ako v parlamentných voľbách, aj v eurovoľbách sa ukázalo, ako veľmi je pre demokratické spektum nebezpečná propaganda v duchu "PS musí poraziť SMER". V parlamentných voľbách táto stratégia, kvôli prepadnutým hlasom Demokratov zabezpečila vládu mafie." Píše v evergreenovom štýle Igor Matovič.

Kritika PS, o vlastnom straníckom debakli nič

"V týchto voľbách rovno vypadnutie troch demokratických strán a tak menej demokratov v EP za Slovensko." Pokračuje bývalý predseda vlády a minister financií a tak nepriamo tvrdí, že zvolení europoslanci, vrátane tých z PS a z KDH nie sú demokrati.

Refrén zas - vládna mafia

"V prípade, ak progresívne médiá budú naďalej mútiť hlavy ľudí týmto zavádzajúcim klamstvom a budú naďalej blokovať prístup nášho hnutia Slovensko do médií, v budúcich parlamentných voľbách prepadne tak veľa hlasov, že vládna mafia získa ústavnú väčšinu." Pleskol rovno dve muchy jednou ranou Igor Matovič.

NENAŠLA SA! Exminister Naď zrejme klamal o analýze v súvislosti s darovaním migov Ukrajine
Ministerstvu obrany (MO) SR sa nepodarilo nájsť právnu analýzu týkajúcu sa možnosti darovania stíhačiek MiG-29 Ukrajine vládou s vyslovenou nedôverou. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytol verejný ochranca práv Róbert Dobrovodský. Ombudsman... Čítať ďalej
11 | 06 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik