Ďalšia provokácia Progresívneho Slovenska, alebo "iba" hviezdna hlúposť
11 | 06 | 2024 I Ivan Brožík

Eurovoľby doznievajú a sociálne siete ponúkajú priam infláciu ich hodnotení. Vrátil sa k nim na Telegrame aj nateraz ešte podpredseda NR SR a novozvolený europoslanec Ľuboš Blaha. V jednom jeho konštatovaní však ide o drsnú premiéru.

Hlúposť, alebo arogantná drzosť má mnoho podôb. Jednu z nich podľa Ľuboša Blahu predviedla novozvolená europoslankyňa za Progresívne Slovensko Ľubica Karvašová.

Vysvetlite jej to niekto

Citujeme Ľuboša Blahu: "Keď sa europoslankyne Karvašovej z PS včera spýtali, či bude obhajovať národno-štátne záujmy, odpovedala, že nerozumie, čo to je. " Možno jej to niekedy niekto vysvetlí spolu s tým, prečo a načo vlastne vôbec kandidovala za Slovensko do Európskeho parlamentu. Ak nevie, čo sú to "národno-štátne" záujmy, potom zostáva jediná odpoveď - pre peniaze od občanov Európy, teda aj od každého z nás.

A ešte Blaha k zúfalcom z RTVS

"Aby som nepísal len o eurovoľbách, vraj tu bol včera štrajk RTVS. Žiaľ, prepásol som to, lebo ten ich brak nepozerám." napísal v citovanom statuse jeho autor. 

"Dúfal som, že v rámci štrajku vypnú telku aspoň na týždne, nech si od tej slniečkarskej propagandy oddýchneme a nič - len nejaké tri hodky bliakali na námestí. Nuda." Píše Ľuboš Blaha a ďalej informuje:

"Na júnovej schôdzi schválime zákon o STVR, bodka. Chápem, že Cintula a spol. s tým majú problém, ale nás nezastavia. Dnes sa začína parlament - na konci schôdze sa vzdám funkcie podpredsedu NR SR. Zhruba začiatkom júla." 

Ján Mažgút: Kde je u Šimečku záujem o občana?
Do vyhlásenia oficiálnych výsledkov ešte chýbalo zhruba desať hodín, no SME už hovorilo ako o neoficiálnom víťazovi o Progresívnom Slovensku. A tak aj jeho predseda Michal Šimečka dostal priestor v rozhovore, v ktorom mohol informačný únik... Čítať ďalej
11 | 06 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik