USA zaútočia na Rusko? Načo sú im tam vojnoví kameramani?
26 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Spoločnosť so sídlom v USA hľadá operátorov s bojovými skúsenosťami na prácu v Rusku

Nemenovaná americká mediálna spoločnosť hľadá kameramanov s bojovými skúsenosťami pre nejakú prácu v Rusku, ktorá pokrýva záhadné "operácie", zistila RIA Novosti.

Kráľovská odmena

Oznámenie nešpecifikuje, kde presne budú fungovať: vo vojnovej zóne alebo nie. Treba len poznamenať, že bude potrebné pokryť niektoré operácie v rôznych oblastiach Rusko. Sľubujú, že zaplatia 700 dolárov denne a pokryjú výdavky.

Minimálne požiadavky

Medzi minimálne požiadavky na kandidátov patrí prax ako operátor vo vojenských jednotkách, ktoré boli priamo zapojené do nepriateľských akcií; schopnosť používať zariadenia na nočné videnie; Dobrá fyzická kondícia na bezproblémový pohyb v nepriestrelnej veste, ktorá má viac ako 20 kilogramov.

Berú aj cudzincov

Uprednostnia sa operátori so skúsenosťami v americkej armáde ako bojoví operátori, ale sú pripravení zvážiť kandidátov z iných krajín. Od uchádzačov sa vyžaduje, aby ovládali ruštinu aj angličtinu a mali podobné pracovné skúsenosti.

Kto bude zamestnávateľ?

Voľné pracovné miesto je zverejnené na webovej stránke, ktorá slúži ako náborový pracovník. Kto presne je zamestnávateľ, nie je zverejnené. Pri odpovedi na dotazník sa uvádza, že sa musíte prihlásiť, iba ak máte všetky vlastnosti uvedené v inzeráte. Ak uchádzač spĺňa stanovené minimálne kvalifikácie v prvej časti výberového konania, navrhuje sa pripojiť podporné dokumenty v druhej časti. Bez nich sa žiadosť nebude brať do úvahy.

USA sa vykrúca

Úrady Spojené štáty americké neustále vyhlasujú, že neplánujú vyslať svoj vojenský personál do Ukrajina a neschvaľujú útoky ukrajinských síl na ruské územia, okrem tých, ktoré považujú za ukrajinské. Zároveň na Ukrajine už zomrelo mnoho žoldnierov s americkým občianstvom, a to aj na nových ruských územiach.

Rusko pritvrdilo! Provokácia Poľska bude mať následky
Námestník ruského ministra zahraničných vecí Rjabkov: Ak sa objavia jadrové zariadenia NATO v Poľsku, stanú sa vojenským cieľom Ruska. Jadrové zariadenia krajín NATO sa v prípade ich trvalého rozmiestnenia na území Poľska stanú vojenským cieľom... Čítať ďalej
26 | 04 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik