Hlas ľudu: V Európskom parlamente lietala HOLUBICA MIERU zo SLOVENSKA
25 | 04 | 2024 I Mária Škultétyová

Na poslednom zasadnutí odzneli krásne slová slovenského poslanca Miroslava Radačovského. Tieto slová sa  počúvajú ináč ako reči niktošov, ktorí tam na Slovensko špinia, žalujú a rozosievajú nenávisť. Počúvajú sa ináč ako slová chvály o tom, koľko Slováci vyzbierali na zbrane pre Ukrajinu.

Niekedy netreba veľa slov a poviete všetko. A ak to niekomu je málo, stačí vypustiť bielu holubicu. Aj bez olivovej ratolesti v zobáčiku každý vie, že je symbolom mieru. Že hovorí za nás všetkých, ktorí želáme mier Ukrajine, Európe a celému svetu.

Pekne to  vyjadril doktor Radačovský, poslanec, človek so životnými skúsenosťami. Nie zbierku, nie peniaze na zbrane potrebuje Ukrajina. To, čo naozaj potrebuje, je MIER.

Bodaj by  tá HOLUBICA zo Slovenska, čo po Parlamente lietala a rozruch tam narobila, bola bola posolstvom a predzvesťou,  že mier čoskoro príde.

Pán doktor Radačovský to vo svojom komentári takto vyjadril

Give peace a chance - Daj mieru šancu - Holubica mieru

Na dnešnom poslednom plenárnom zasadnutí som ako Slovák dal najavo, že to čo potrebuje Európa je mier. Mier na Ukrajine, mier v celej Európe, mier na celom svete. Vyvolalo to rozruch a pozitívnu odozvu. Nech táto holubica mieru lieta nad celou Európou. Holubica bola trénovaná sa vrátiť, zobral som ju do rúk a pobozkal hlavičku a bola vrátená tam, odkiaľ požičaná bola.

Ďakujeme, pán poslanec, povedali ste to aj za nás!

Hlas ľudu: Harabin išiel ako parný valec, Bielik sa ledva dostal k slovu
Peter Bielik je novinár ešte zo starej školy. Na rozdiel od novinárskej omladiny má všeobecný prehľad. Je slušný, vystupuje kultivovane, so zdvihnutým ukazovákom. Ten ale neznamená žiadne nonono. Má celkom iný význam. Bielik nezvykne skákať do... Čítať ďalej
24 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik