Hlas ľudu: BOMBA SPRÁVA! Dobrá holubička sa vracia
23 | 04 | 2024 I Mária Škultétyová

Lucia Nicholsonová sa vracia. Prichádza, aby charitu činila. Naozaj, nerobím si srandu. Kritiky a srandy sa na jej strapatú hlavu toho už dosť zosypalo. Pýšila sa, že ako prvá žena dostala vo voľbách najviac krúžkov. Lenže čo z toho, keď za tie prstienky sa nám nepekne odslúžila.

Vracia sa, holubička

Vracia sa nám z Bruselu, kam odletela, aby dobré skutky robila. A veruže aj robila.

Vysoko lietala, slobodu, voľnosť si za naše užívala, svet poznávala. Aj zatopené ostrovy dvíhala a s macronmi sa stretávala. Len na nás zvysoka kašľala. Špinila do hniezda, z ktorého vyletela, špinila na holubičie hlavy,  na hlavy prosté i tie pomazané. Ale na Zuzankinu kládla korunu slávy.

Mandát vypršal,  a tak  sa, holubička,  vracia do rodného hniezda. Darmo sme sa tešili, keď hovorila, že zabalila kufre. Že dáva zbohom krajine a ľuďom, o ktorých len zle-nedobre hovorila. Nie, ona nikam neodchádza, ona sa vracia do krajiny temna. Prilieta do hniezda, do ktorého si sama našpinila.

Lucia má koňa a má plán

Splnila si sen. Kúpila si apalúzskeho koňa s výbornou povahou.  S Laceym, tak sa volá jej štvornohý kamarát, má veľký plán. Možno si z tej  konskej Lackovej povahy už niečo osvojila. A teraz sa podržte! Ona sa ide venovať hipoterapii. Ide zadarmo pomáhať zdravotne postihnutým deťom. Zdá sa, že to má v hlave dobre poskladané.

Len aby dodržala, čo sľubuje

Aj pred Bruselom sľubovala a mala veľkohubé plány. Zostala z nich akurát veľká huba. Po voľbách nám zas chcela otrčiť chrbát. Nakoniec sa ukázalo, že Lucia je cigánka a že jej bude dobrá aj naša slovenská Štiavnica.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Najlepší by bol HULIAK z Očovej, junák, čo ho Poľana na svojich prsiach nadájala
Lucia Ďuriš Nicholsonová hovorí, že ľudia sú hovädá. Keby sa súťažilo o najhoršie, najlepší by mohol byť HULIAK. Najlepší HULIAK z Očovej. Tentoraz to urobila celkom rafinovane. Nenadáva Huliakovi priamo, nehovorí s ním z očí do očí. Možno sa... Čítať ďalej
20 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik