Bývalý poslanec NR SR o hre šmejdov "Na Ukrajinu"
21 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

"Pretože už nechodím do kina, divadla alebo na koncerty, zabávam sa tým, že pozerám správy a analýzy odborníkov na rôznych TV a internetových kanáloch. Vždy, keď sa stane nejaká svetová udalosť, zabávam sa tým, že porovnávam, ako to popisujú a analyzujú rôzne naše a zahraničné médiá a porovnávam to so správami ruskej a čínskej televízie. Tak to bolo aj pri téme vojna na Ukrajine." Píše na blogu ľavičiar a vedec Karol Ondriaš.

"Posledných päť rokov (ale nie už tak posledný rok) bola pekná zábava sledovať vojenských a globálnych analytikov-profesionálov v médiách genetických predátorov, ako CNN, BBC, Euronews, DW, France 24,… a samozrejme v našich a českých médiách, keď diskutovali priamo alebo medzi riadkami o situácii na Ukrajine a v Ruskej federácii." Spresňuje tému autor bolgu.

"Profesionálom" je jasné, že

"– Ideálne je nahnať Ukrajincov, ako ťažnú silu pri ničení Ruskej federácie

– treba vytvoriť na Ukrajine podmienky, ktoré budú ohrozovať vojenskú bezpečnosť Ruskej federácie

– Ruská federácia musí zareagovať vojensky proti Ukrajine

– na vyprovokovanú vojenskú agresiu Ruska proti Ukrajine zareaguje celý "demokratický" svet, ktorý odsúdi Rusko a uvalí na Rusko množstvo sankcií (je ich už viac ako 15000).

– následkom sankcií nastane v Rusku ekonomický chaos a úpadok, nebudú peniaze na vedenie vojny, armáda bude zdecimovaná, ľudia pocítia chudobu, oligarchovia prídu o zisky a Rusko skolabuje

– výsledok sankcií bude, že ľud a oligarchovia zvrhnú Putina, nastane politický chaos, kde predátori zabezpečia “Moskovský mejdan“ a Rusko sa rozdrobí na menšie útvary.

– výsledkom bude izolované Rusko obklopené genetickými predátormi a ich metastázami.!" Konštatuje k téme vojna na Ukrajine Karol Ondriaš.

Niečo im však nevyšlo

A to v nasledujúcich riadkoch karol Ondriaš dosť dôrazne pripomína: "Opakujem, vojenskí a globálni politici, analytici-profesionáli v médiách genetických predátorov, ako CNN, BBC, Euronews, DW, France 24,… si boli posledných päť rokov (posledný rok už menej) na 100 percent istí, že tak, ako je to naplánované, sa aj stane.

Ale, ako vidíme v polovici súboja genetických predátorov s Ruskou federáciou, predikcie genetických predátorov sa nenaplnili, práve naopak".

Čo dosiahli?

"Rusku sankcie dočasne ekonomicky uškodili, ale aj pomohli, lebo Rusko začalo  vyrábať mnoho nových produktov a zmenilo mnohé ekonomické vzťahy. Ekonomika Ruska rástla minulý rok 3,6 percenta, čo je piate miesto v porovnaní krajín G7. Je to viac, ako u väčšiny krajín Eurozóny.". Píše sa v blogu autora Karola Ondriaša, no nielen to.

"Sankcie a vynútená vojna na Ukrajine pomohla ruskej armáde vyvinúť nové zbrane a vojenskú taktiku vhodnú pre 21. Storočie."

"Sankcie a vynútená vojna na Ukrajine pomohla zjednotiť Rusko okolo Putina, vo voľbách na prezidenta dostal 78 percent hlasov. Takýto výsledok môžu len snívať prezidenti Euroatlantických predátorov a ich metastáz."

"Vojna na Ukrajine neizolovala Rusko, ale naopak, k Rusku sa pridali krajiny, ktoré v Rusku vidia vojenskú silu, ktorá sa nebála postaviť proti teroru genetických predátorov. V krajinách, ktoré odmietli uvaliť sankcie na Rusko žije 85 percent svetovej populácie."

A realita?

"Zatiaľ sa zdá, že vo svete sú izolovaní genetickí predátori a ich metastázy" - celkom nápadito obrazne konštatuje Karol Ondriaš.

Pochybnosti rastú

"Čo keď my nie sme najvyspelejšia civilizácia na planéte?

Čo keď sme podľahli vlastnej propagande velikášstva najvyspelejšej a najmúdrejšej civilizácie?

Čo keď naša filozofia kvalitného prežívania založená na predátorstve už nie je úspešná?

Čo keď sa svetová civilizácia posunula niekde ďalej a my sme to nepostrehli?

Čo keď nebudeme vedieť pochopiť a prispôsobiť sa pravidlám novej humánnejšej civilizácie?

Čo keď preto zanikneme, ako iné predátorské civilizácie v minulosti?"

Nuž, otázky z blogu Karola Ondriaša sú viac ako závažné.

A napokon samotný záver jeho blogu: 

"Pozerajúc TV Euroniews, CNN… my komunisti z KS-21.St vidíme, ako sú Euroatlantickí predátori vyľakaní. A to sme len v polovici súboja genetických predátorov s Ruskom a ich spojencami.

Vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori poslali ďalšie peniaze, ďalšie zbrane a ďalšie náboje Ukrajincom, aby nejako vybojovali aspoň prijateľný výsledok, aby svet nezbadal, že civilizácia založená na genetickom predátorstve už končí!!!

Ale hlavne, aby celý svet nezbadal, že už sa narodila a má reálne úspechy, nová humánnejšia civilizácia!!!"

Postavme Naďovi sochu vo Washingtone
Aj to by bolo málo. Hádam by ho tam bolo treba poslať navždy. S ceduľkou na čele s textom: "Za zásluhy o zničenie obranyschopnosti Slovenska v mene záujmov USA". Slovensko je už desať dní bez protivzdušnej obrany, pripomína na sociálnej sieti... Čítať ďalej
21 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik