Romana Tabák si podala obhajobu Šimečku (VIDEO)
21 | 04 | 2024 I Eka Balašková

Hajlujúci poslanec Michal Sabo z Progresívneho Slovenska? Ešte pred mesiacom o tom nikto netušil. Lenže stalo sa a mladý progresívec bol pri tomto geste odfotený a to sa vraj nemalo stať. Nie je ani tak problém že vôbec hajloval, ale že vznikla fotka. Aj to si myslí Michal Šimečka, predseda druhého najsilnejšieho parlamentného subjektu.

Pred druhým kolom prezidentských volieb denník SME vypustil video s Dannym Kollárom, hajlujúcim pod vplyvom alkoholu spred piatich rokov. Ten však kontroval a zverejnil fotku progresívca Michala Saba spred desiatich rokov s rovnakým gestom. Zaujal aj Romanu Tabák, kandidátku SNS za europoslankyňu. Tá „donútila“ Saba k priznaniu. No a kým jeden predstavuje obrovský celospoločenský problém, druhý bol po celý život bojovník proti zlu a preto ho predseda PS bráni absolútne neprípustným spôsobom.

Danny Kollár sa teší na konfrontáciu

„Keď si jedného dňa sadneme za okrúhly stôl a budeme ľudí súdiť za hajlovanie a ja sa vzdám a môžete mi dať 20 rokov v base. Ale pôjde tam so mnou aj Sabo. Pôjdu tam všetci čo hajlovali. Buď všetci, alebo nikto, budeme mať rovnaký meter,“  povedal Danny Kollár vo svojom videu, ktoré zverejnil deň po voľbách. 

Potvrdil pravosť záberu

„Bola to reakcia na ľudí, ktorí reprezentujú a podporujú konkrétnu, mne odpornú ideológiu, a zároveň snaha o ich zosmiešnenie,“uviedol opozičný poslanec. Podotkol, že fotka vznikla v súkromí,“ uviedla na Facebooku Romana Tabák. Sabo vraj ešte dodal, že fotka vznikla v súkromí, no ťažko povedať, či tým niekoho presvedčí, keďže aj video s Dannym Kollárom vzniklo na súkromnej párty.

Pravosť fotky potvrdená: HAJLUJÚCI PROGRESÍVEC SABO! Bude to niekto riešiť?
Krátko pred druhým kolom prezidentských volieb jeden z červených denníčkov zverejnil video Dannyho Kollára, ako na súkromnej párty, evidentne pod vplyvom alkoholu hajluje. Ten sa svojim počinom rozhodne nebude chváliť, no je pripravený niesť zaň... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Veď to je vlastne fajn chalan, len ho nemali fotiť pri hajlovaní

„V prvom rade chcem povedať, že nám je to ľúto. Aj Michalovi Sabovi, aj politickej strane, ktorej je poslancom, aj členom, nemalo sa to týmto spôsobom odfotiť, alebo ... vôbec nemal mať takéto gesto,“habká Michal Šimečka v rozhovore s Dušanom Mikušovičovičom z Denníka N na túto tému. Keď sa „zorientuje“, už obhajuje svojho poslanca, aký je to bojovník za ľudské práva.

Za všetko hovorí náš Hlas ľudu

Akoby sme na svet hľadeli do pokrivených zrkadiel. A možno nie zrkadlá, to len niektoré charaktery sú pokrivené. Ale aj tie vydávajú ovocie ako naša krivá jabloň v Slivine. A hoci jej jabĺčka boli zdravé a chutné, plody pokrivených ľudí sú jedovaté a škodlivé. Našťastie máme oči a uši.  A máme aj to,  čomu sa hovorí zdravý rozum. Preto sa nedáme poblázniť, preto  vám „vy jediní hlásatelia pravdy“ neveríme.

Prešlo by vám, keby ste kdekoľvek urobili toto gesto?

Michal Sabo, zdroj foto: FB/Romana Tabak

Hlas ľudu: Dejú sa veci, svet je celý naopak
Veru sa dejú. Čítam, že kým na Dannyho Kollára je vydaný trojnásobný zatykač, akýsi Michal Sabo za rovnaký skutok, za hajlovanie, sedí spolu s odborníčkou na extrémizmus Irenou Biháriovou ako poslanec PS v parlamente. Pýtam sa, či sa to smie.... Čítať ďalej
11 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni