Hlas ľudu: Dejú sa veci, svet je celý naopak
11 | 04 | 2024 I Mária Škultétyová

Veru sa dejú. Čítam, že kým na Dannyho Kollára je vydaný trojnásobný zatykač, akýsi Michal Sabo za rovnaký skutok, za hajlovanie, sedí spolu s odborníčkou na extrémizmus Irenou Biháriovou ako poslanec PS v parlamente.

Pýtam sa, či sa to smie. Pýtam sa, kde je spravodlivosť. Kto nám ju ukradol?  Medveď to iste nebol.

Čítam tiež, že svetoznámy americký ekonóm Jeffery Sachs, to je ten, za ktorého novinárka Anka Žitná dostala z TA3 padáka,  tak tento človek vyjadruje pochvalu nášmu ministrovi zahraničia.

Podľa Sachsa je rokovanie medzi J. Blanárom a ministrom zahraničných vecí Ruskej federácie S. Lavrovom výnimočným diplomatickým úspechom. Povinnosťou diplomatov je rozprávať sa. "Klobúk dolu ministrovi zahraničných vecí Slovenska!" dodáva profesor Sachs.

A za tento skutok opozičníci išli Blanára udupať pod čiernu zem. Rozumiete tomu?

Český premiér v tom dokonca našiel zámienku na vypovedanie priateľstva slovenskej vláde. Kto sa chce biť, palicu si nájde.

Obyčajný človek sa v tom stráca. Kto tu klame? Kto má pravdu?

Akoby sme na svet hľadeli do pokrivených zrkadiel. A možno nie zrkadlá, to len niektoré charaktery sú pokrivené. Ale aj tie vydávajú ovocie ako naša krivá jabloň v Slivine. A hoci jej jabĺčka boli zdravé a chutné, plody pokrivených ľudí sú jedovaté a škodlivé. Našťastie máme oči a uši.  A máme aj to,  čomu sa hovorí zdravý rozum. Preto sa nedáme poblázniť, preto  vám „vy jediní hlásatelia pravdy“ neveríme.

Kéry: KORČOK VIDÍ VINU VŠADE, LEN NIE V SEBE! (VIDEO)
Poslanec NR SR Marián Kéry (Smer-SSD) hovorí o pýche a arogancií progresívcov. Tiež o tom, ako nevedia prijať prehru, no nevynechal ani hodnotenie Korčoka, ktorý podľa neho vôbec nebol nezávislý, ako sa snažil prezentovať. V statuse na sociálnej... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik