NEUVERITEĽNÉ VIDEO! Zomreli najstaršie siamské dvojčatá na svete
17 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Najstaršie siamské dvojčatá na svete Lori a George Schappellovci vo veku 62 rokov zomreli v Nemocnici Pensylvánskej univerzity. Dvojčatá zomreli 7. apríla. Príčinu ich smrti zatiaľ nezverejnili. 

Dvojica sa narodila s čiastočne zrastenými lebkami a mali spoločné dôležité cievy a 30 percent mozgu, konštatuje Guinnessova kniha rekordov.

Od roku 2022 boli najstaršími žijúcimi siamskými dvojčatami na svete. George, ktorého pri narodení tiež vyhlásili za dievča a dali mu meno Dori, v roku 2007 vyhlásil, že sa cíti byť mužom a prijal nové meno. Boli tak aj prvými zrastenými dvojčatami, ktoré sa narodili s rovnakým pohlavím, ale zomreli s odlišným.

Dvojčatá Lori a George sa vzopreli všetkým lekárskym prognózam, ktoré hovorili, že sa nedožijú 30 rokov, a dokázali žiť samostatný život napriek tomu, že boli spojené. George úspešne pôsobil ako country spevák, zatiaľ čo Lori vyhrávala trofeje v bowlingu, uviedla Guinnessova kniha rekordov.

Mladý Sulík ide BOMBY. Najnovšie "potešil" Čaputovú
Filip Sulík, syn expredsedu SaS Richarda Sulíka, sa opäť predviedol. Tak, ako už veľakrát, aj teraz si nedával servítku pred ústa a tentokrát sa dotkol dosluhujúcej prezidentky Čaputovej. Legendárnejšie sú jeho podcasty v šou Fiki Unchained, kam... Čítať ďalej
16 | 04 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.