Mladý Sulík ide BOMBY. Najnovšie "potešil" Čaputovú
16 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Filip Sulík, syn expredsedu SaS Richarda Sulíka, sa opäť predviedol. Tak, ako už veľakrát, aj teraz si nedával servítku pred ústa a tentokrát sa dotkol dosluhujúcej prezidentky Čaputovej.

Legendárnejšie sú jeho podcasty v šou Fiki Unchained, kam si pozýva rôznych hostí. Vyspovedať už stihol Romanu Tabák, Borisa Kollára či jeho dcéru Alexandru. Verejnosť sa vďaka týmto rozhovorom dozvedela aj to, že bývalý predseda parlamentu mal v posteli viac, než tisícku žien, ale aj to, že Tabák sa v New Yorku stretla s diablom.

Mladý Sulík trefne zastavil časť Čaputovej prejavu, v ktorom hovorí: "Zastavme to prosím skôr,..." a doplnil, že táto čajočka ho neskutočne "ičkuje" a nech už je tam Pellegrini.

 

Vystrúhal poklonu aj otcovmu veľkému rivalovi, Robertovi Ficovi.

Filip Sulík si vo svojom dávnejšom videu  vysvetľoval, prečo si cení prácu Roberta Fica, ktorý sa pozviechal z politickej smrti. Ešte viac však vtedy šokoval výzvou nevoliť Progresívne Slovensko.

Len pre silnejšie žalúdky

Filip Sulík kráčajúc ulicou hovorí do kamery veľmi nevyberaným slovníkom, že si veľmi cení to, že Robert Fico bol na absolútnom vrchole, odkiaľ padol na absolútne dno a dostal sa z toho.

„Mal štyri percentá v preferenciách, hrozila mu basa a všetci sa proti nemu vrhli, úplne že celý svet proti nemu proste a čávo to ustál a znova je na absolútnom vrchole,“ vysvetľuje dôvod svojho obdivu Filip, pričom sa pýta, čo to je za tvrdého človeka.

Tvrďas

„To si málokto uvedomuje, že čávo proste prežil klinickú smrť,“hovorí Filip Sulík, ktorý mal zrejme na mysli politickú smrť. Nič to však nemení na tom, že syn exministra hospodárstva konštatuje, že predseda Smeru ustál také veci, ktoré by neustál nik z nás. Ak by ste od Filipa Sulíka očakávali, že bude ultraliberál a jeho volebné preferencie sa budú pohybovať niekde okolo Progresívneho Slovenska, nie je tomu tak. „Čo sa týka volieb, nech je to aj strana Karma, alebo strana Princíp, aj keď im zomrel predseda, jednotka na kandidátke, ale nech to ku...a nie je PS-ko. Všetko, len nie PS-ko,“ šokoval mladý Sulík.

Prezidentka odcestovala do Poľska, dostane štátne vyznamenanie
Prezidentka SR Zuzana Čaputová v utorok ráno odcestovala na rozlúčkovú návštevu do Poľska. Vo Varšave absolvuje schôdzku s poľským prezidentom Andrzejom Dudom, ktorý jej odovzdá najvyššie poľské štátne vyznamenanie za rozvoj dobrých vzťahov medzi... Čítať ďalej
16 | 04 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.