Peter Pellegrini apeluje na voličov: Do vojny? Nikdy! Nesmieme byť krmivom pre delá Bruselu! Stop apokalypse! (VIDEO)
03 | 04 | 2024 I Dušan Janek

Zdravý rozum a rozvaha sú na Slovensku na červenom zozname ohrozených entít. Peter Pellegrini (HLAS-SD) nemieni dopustiť, aby sme sa stali súčasťou ukrajinsko-ruskému konfliktu. Napriek posmeškom niektorých priaznivcov opozície uvádza, že situácia je tak vážna, že by sa mali nad svojimi tvrdohlavými postojmi pozastaviť a porozmýšľať, do čoho sa hrnú.

„Kam sa stratila akákoľvek štipka zdravého rozumu a rozvahy? Vidíte to, čo sa okolo nás deje? Všímate si, na čo sa nás to snažia všetkých pripraviť?“ varuje Peter Pellegrini, kandidát na prezidenta Slovenskej republiky.

Naivné vyhlásenia politickej špičky Európy vedú svet do apokalypsy

Švédsky minister Carl-Oskar Bohlin vo svojom varovaní vyhlásil, že sa Európa pripravuje na vojnu s Ruskom. Francúzsky prezident Macron vo svojom čoraz väčšom pomätení tvrdí, že jeho krajina bude možno musieť viesť pozemné operácie na Ukrajine. Nemecká ministerka školstva Bettina Starková-Watzingerová tvrdí, že školáci musia byť pripravení na vojnu. Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski vyhlásil, že vojaci krajín NATO sú už na Ukrajine. Podľa poľského generála Rajmunda Andrejczaka Ukrajina jednoducho prehráva. Preto sa treba pripraviť na vojnu.

Voľby sú nevyhnutnosťou. A treba vyberať s rozvahou, citom a rozumom

Peter Pellegrini sa pýta s neskrývaným zhrozením nad vyjadreniami týchto vrahov budúcnosti sveta, do čoho nás to chcú zatiahnuť a na čo nás pripravujú ako obetných baránkov.

„Na vojnu? Nikdy nedovolím, aby sme boli zatiahnutí do otvoreného vojenského konfliktu. Nepripustím, aby sa Slovensko správalo podľa potrieb a plánov zbrojárov a politikov, ktorí ich zastupujú. Prosím, situácia je vážna. Preto určite príďte voliť,“ dodáva Peter Pellegrini. A je jasné, že voliči majú voliť s rozvahou toho, kto sa postaví vojnovým štváčom z radov európskych mocipánov.

Pápež predniesol posolstvo, ktoré ČERVENÉ DENNÍČKY TOTÁLNE ODIGNOROVALI!
Mier sa nikdy nebuduje zbraňami, ale vystieraním rúk a otváraním sŕdc! Toto najdôležitejšie posolstvo, ktoré dnes predniesol pri príležitosti udelenia veľkonočného posolstva Urbi et Orbi pápež František, akoby prišlo z iného sveta. Skonštatoval to... Čítať ďalej
31 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik