KORČOK-OVCE SA ZAHRALI NA ŠMEJDOV a prerazili DNO! Znížili sa k PODVODNEJ antikampani proti Pellegrinimu (FOTO)
29 | 03 | 2024 I Eka Balašková

Dá sa ešte hlbšie klesnúť? Ivan Korčok a jeho stádo sa v honbe za politickým úspechom neštíti ani použiť metódy šmejdov. Najnovšie sa cez sociálne siete snažia proti kandidátovi Petrovi Pellegrinimu zneužiť podporovateľov Štefana Harabina, pričom im vôbec nedochádza, že to nie je len morálny problém, ale že zrejme ide o porušenie zákona.

Masívna antikampaň

Na sociálnych sieťach sa pred niekoľkými dňami rozbehla platená antikampaň proti Petrovi Pellegrinimu, ktorej cieľom je odradiť voličov Štefana Harabina v podpore koaličného kandidáta.  Jej autori zneužívajú Harabinove predvolebné výroky. U jeho voličov  tak chcú navodiť dojem, že za ňou stojí práve on. Ako jediný z nej môže mať prospech jedine Ivan Korčok, ktorého podporovatelia za ňou stoja.

Screenshot obrazovky
Stránka Národná petícia bola vytvorená deň po prvom kole prezidentských volieb, z čoho je jasné, aký je jej účel. Z webu stránky – www.narodnapeticia.sk vyplýva, že aj tá bola vytvorená v rovnaký dátum, ako facebooková stránka. Vlastní ju spoločnosť UASP Events, spol. s r. o. Obchodný register prezradí, že jediným spoločníkom je Ondrej Bortlík, ktorý figuruje ako jediný spoločník aj v spoločnosti event.lab, spol. s r. o.

Tam, kde vy použijete slovo „podujatie“, či „udalosť“, progresívci veľmi radi povedia, že ide o „event“. Z názvu vyplýva, čím sa zmienené spoločnosti zaoberajú.

Progresívci sú termitmi, snažiacimi sa zožrať základy slovenskej politiky
Opozícia a niektorí „nezávislí odborníci“ nevedia (alebo ani nechcú) pomáhať svojej krajine, tak robia to, čo vedia najlepšie. Škodiť, sabotovať, podrývať akékoľvek princípy vlastenectva. Odráža sa to aj na drahších pôžičkách, poskytovaných... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Screenshot obrazovky

 

Deväť politických reklám

Stránka Národná petícia má aktuálne, v priebehu týždňa, deväť politických reklám, ktoré obsahujú výroky Štefana Harabina, ktoré by mali byť namierené proti Petrovi Pellegrinimu. Niekomu na tom evidentne veľmi záleží, keďže za reklamy zaplatil 100-400 eur. Zacielené sú až na zhruba milión užívateľov Facebooku, čo už je v rámci Slovenska výdatná antikampaň.

Screenshot obrazovky

Politická reklama má svoje náležitosti

Ak si chcete zaplatiť politickú reklamu, potrebujete v nej zadať určité údaje, podľa ktorých je zadávateľ ľahko identifikovaný a dohľadateľný. Jednou z povinností je aj kontakt na zadávateľa. Nebude zrejme prekvapením, že kontakt na zadávateľa je rovnaký, ako spoločnosť UASP Events spol. s r.o.

 

Screenshot obrazovky

Ivana Korčoka nespravodlivo napádajú!!! Ako to zastaviť?
Exminister školstva Juraj Draxler sa vyjadril k napádaniu, ohováraniu a štvavej kampani voči kandidátovi na prezidenta Ivanovi Korčokovi. Na zastavenie tohto napádania, predstavil rýchly návod. "Je to tak, chudák Ivan Korčok! Novinári v SME,... Čítať ďalej
28 | 03 | 2024 | Ivan Mihale

Screenshot obrazovky

Metódy šmejdov

Pozrime sa však na www.narodnapeticia.sk  Korčokovi podporovatelia sa pasujú za tú slušnú časť spoločnosti, no v politickom boji používajú metódy šmejdov. Podvodná antikampaň by mohla výrazne ovplyvniť výsledky volieb v prospech kandidáta opozície a liberálnych médií Ivana Korčoka, čo by stálo za podnet na Ústrednú volebnú komisiu.

Screenshot obrazovky

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik