Chce KDH cez Korčoka presadiť manželstvá rovnakého pohlavia?
15 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Významní predstavitelia Katolíckej cirkvi, ako je napríklad vladyka Chautur a kňaz Mordel ostro kritizovali postoj Kresťansko-demokratického hnutia, čo sa týka podpory prezidentského kandidáta Ivana Korčoka. Tento fakt si všimol aj kandidát na prezidenta Štefan Harabin.

„Korčok sa jednoznačne vyjadril v tom zmysle, že chce zaviesť do nášho ústavno-právneho režimu manželstvá homosexuálnych párov a adopcie detí partnermi rovnakého pohlavia,“ uviedol Štefan Harabin.

SME vyrukovali s krutou pomstou na adresu zástancov konzervatívnych hodnôt

„Vladyka Chautur je jedným z veľmi dôležitých, ale aj významných predstaviteľov katolíckej cirkvi, ktorý asi päť rokov späť bol na kresťanskej konferencii v Írsku, kde jednoducho povedal svoj názor na šírenie agendy LGBTI+ spoločností. Preto bol neskôr na Slovensku denníkom SME mediálne likvidovaný na podklade obvinení, ktoré sa nikdy nepotvrdili a boli prefabrikátom Sorošovských mimovládnych organizácií,“ ozrejmil pomstychtivosť mainstreamových médií Štefan Harabin.

Podpredseda parlamentu: Po TOMTO by mal Korčok odstúpiť z kampane
Korčokove štyri minúty v rozhovore pre Denník N hovoria o tom, kto je podľa neho novinár a prečo niektoré redakcie nedostali akreditáciu na TB prezidentského kandidáta SR Ivana Korčoka. Na jeho slová reaguje aj podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha... Čítať ďalej
14 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik