Podpredseda parlamentu: Po TOMTO by mal Korčok odstúpiť z kampane
14 | 03 | 2024 I Gabriela Fedičová

Korčokove štyri minúty v rozhovore pre Denník N hovoria o tom, kto je podľa neho novinár a prečo niektoré redakcie nedostali akreditáciu na TB prezidentského kandidáta SR Ivana Korčoka. Na jeho slová reaguje aj podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD), ktorý je presvedčený o tom, že: "...po TOMTO by mal Korčok odstúpiť z kampane". Ľuboš Blaha dokonca pozdravuje Hlavný denník a iných.

Ľuboš Blaha (SMER - SSD) vysvetľuje, prečo by mal Ivan Korčok, kandidát na prezidenta SR odstúpiť z kampane.

Blaha Reaguje na toto video:

Názor Ľuboša Blahu, zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení

Vypočujte si tieto Korčokove štyri minúty, neoľutujete. Pochopíte, čo je zač. Totalitár, obyčajný totalitár.

Korčok spupne a arogantne tvrdí, že kritické médiá, ktoré sa mu nepáčia - v tomto prípade eReport - nie sú médiá a on ich nebude púšťať na tlačovky.

To už bolo príliš aj na redaktora Denníka N a ten sa ho neveriacky pýta, že kto bude určovať, čo sú a čo nie sú médiá.

A Korčok sa v tom kompletne utopí. On nikdy moc nevynikal intelektom, vždy si vystačil asi s 10 frázami. A tie dáva aj teraz.

Tára tam niečo o dezinformáciách, o zodpovednosti... Proste klasický pojmový aparát totalitárov.

Ani iné totality nezatvárali nepohodlné médiá len tak bez dôvodov. Vždy si vymysleli, že šíria dezinformácie a že sú súčasťou hybridnej vojny a že vlastne ani nie sú médiá.

Korčok v istom momente úplne stratí nervy a dokonca vyhlasuje, že by kvôli alternatívnym médiám zvolal bezpečnostnú radu.

Pozdravujem chlapcov do eReportu, Hlavných správ, Hlavného denníka či Infovojny, tomuto sa povie - pocta.

Korčok je z nich taký vyplašený, že by kvôli slobodným občianskym médiám najradšej zvolával špičky armády a polície.

Ja len, že alternatívu číta a pozerá zhruba polovica politicky angažovanej populácie a Korčok vlastne tvrdí, že títo ľudia nemajú právo sa ho nič pýtať a že ich dokonca treba bezpečnostne riešiť.

Lebo mať iný názor je zločin. A ktorý názor nesmieš mať? To určí tuná Ivan. Perfektné. Tak to bolo aj za iného Ivana. Hrozného. Gratulujem.

Ešte aj moderátor z N-ka sa chytá za hlavu, že toto je "vrátka pôda" a Korčok naňho čumí, že nerozumie.

Ani Goebbels nerozumel, prečo by mal mať niekto iný názor ako on. Totality nemajú v mentálnej výbave polemiku.

 A Korčok je totalita. Priama. Priezračná. Arogantná. Totalita.

Ak by sa tento panák stal prezident, tak nás pozatvára všetkých. A už bude iba jedna "pravda". Tá jeho. Po tomto rozhovore by mal Korčok odstúpiť z kampane. Je totiž hrozbou pre demokraciu a slobodu.

Erik Kaliňák upozorňuje na výplody Denníka N a iných (VIDEO)
„Vážení voliči vládnej koalície, začína mediálna vojna o RTVS,“ skonštatoval Erik Kaliňák na začiatku svojho prejavu. Za posledné tri roky impotencie vlád Matoviča, Hegera a Ódora ovládli verejnoprávne médiá do bodky progresívni slniečkári. Ľudia,... Čítať ďalej
14 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik