POZOR! Poľskí poľnohospodári v piatok zablokujú hraničný priechod Chyžné - Trstená
14 | 03 | 2024 I Gabriela Fedičová/TASR

Protestujúci poľskí poľnohospodári v piatok (15. 3.) zablokujú hraničný priechod Chyžné - Trstená. Upozornila na to vo štvrtok žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Dodala, že protest poľských poľnohospodárov proti nekontrolovanému prílevu obilia z Ukrajiny do Európskej únie je plánovaný od 10.00 h do odvolania.

"Zúčastnia sa na ňom aj poľnohospodárske traktory a osobné vozidlá, ktoré pôjdu po štátnej ceste E 77 smerom na hraničný priechod. Upozorňujeme preto verejnosť, aby svoju prípadnú cestu týmto smerom zvážila a využila iné trasy," uviedla policajná hovorkyňa.

Správa, ktorá obletela svet. Muž "uväznený v železných pľúcach" zomrel...
Po vyše 70 rokoch trápenia zomrel muž, ktorý bol na celom svete známy, ako muž uväznený v železných pľúcach. V stredu to oznámila jeho rodina a webová stránka. Alexander prekonal obrnu ako šesťročný, ale zostal ochrnutý od krku nadol. Dýchať mohol... Čítať ďalej
14 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik