GYIMESI UPOZORŇUJE! IVAN KORČOK SA PORIADNE SEKOL
03 | 03 | 2024 I Dušan Janek

„Tak sa nám nádejný prezidentský kandidát znovu zavzdušnil,“ konštatuje posmešne na adresu Ivana Korčoka Gyimesi György (Aliancia). Čo ho pobavilo na top podržtaške Slovenska a prezliekačovi kabátov tentoraz? Neuveríte! GYIMESI UPOZORŇUJE ako sa IVAN KORČOK SEKOL. A to poriadne. 

Dobré vzťahy spečatené podaním ruky medzi ministrom zahraničných vecí Jurajom Blanárom a Sergejom Lavrovom označil Ivan Korčok, ako „klinec do rakvy V4, pre nás mimoriadne dôležitej spolupráce“.

Gyimesi György si vyhradil právo na poznámky voči Korčokovmu megafarizejstvu

„Korčokove vyjadrenia po stretnutí s Lavrovom typu „Rusko považujeme za dôležitú krajinu, ktorá hrá významnú úlohu v medzinárodných vzťahoch. Chceme ďalej rozvíjať dvojstranné vzťahy na báze vzájomného rešpektu na prospech našich občanov“ ho nadovšetko charakterizujú,“ uviedol Gyimesi György.

Rusofób Korčok sa však správa podľa Gyimesiho ako dvojtvárý boh Jánus

„Správa sa ako rímsky boh Jánus. Ten mal dve tváre. Korčok ich má aspoň desať,“ bilancuje pevný charakter „momentálneho“ rusofóba Gyimesi György. „Raz je celý šťastný po boku Lavrova. A keď to nevyhovuje jeho novým pánom, kritizuje, dištancuje sa a tvári sa ako svätý za dedinou,“ zatĺka skutočný klinec do rakvy Korčoka Gyimesi.

Šokujúci príbeh môže byť za každým prezidentským kandidátom
33 slušných, ale ráznych prešľapov kandidáta na prezidenta Slovenskej republiky Ivana Korčoka sa objavilo na YouTube. Chce byť prezident. Predtým bol minister zahraničia a veľvyslanec v USA. Čím to je, že sa mu zrazu otvárajú každé dvere? Asi... Čítať ďalej
01 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová

Dobrý klamár musí mať skvelú pamäť. Korčok asi trpí permanentnou amnéziou

„Pokiaľ ide o Korčokove obavy o budúcnosť V4, my čo netrpíme amnéziou si pamätáme, že jeho prvoradým cieľom po nástupe do ministerského kresla bolo rozbíjať V4. Vetami typu “nemôže to byť politický blok” alebo “nechcem, aby pôsobilo ako nejaký stredoeurópsky ochranný val v rámci Únie alebo dokonca proti nej. Veď všetky krajiny vo V4 sú súčasťou EÚ” oslaboval silu spoločenstva V4. Keď mu tak v súčasnosti záleží na V4 kde bol a prečo sa neozval keď EÚ konala proti Maďarsku a Poľsku a kradla ich eurofondy? Nebol to náhodou Korčok, kto využil každú príležitosť aby si kopol do Orbána a Maďarska? Bolo to tiež v rámci utužovania vzťahov V4? Alebo je Korčok len obyčajný farizej a hovorí to, čo mu práve vyhovuje?“ klope na svedomie Korčoka Gyimesi György. Hoci ktovie, či nejaké má.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik