KDH zvlieka kožu rýchlejšie než had. Stali sa podržtaškou progresívcov
19 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Podľa György Gyimesiho  sa z kedysi konzervatívneho subjektu na našej politickej scéne stal hybrid, snažiaci sa urobiť všetko preto, aby pôsobilo „demokraticky“ (dnes už skôr liberalisticky) a aby sa na politickej scéne vôbec udržalo... Teplúčko parlamentných kresiel je opájajúce a mzda poslancov tiež stojí za hriech.

„Kedysi kresťanské a nadôvažok demokratické hnutie sa vstupom do parlamentu veľmi rýchlo stalo handrou na topánke progresívcov,“ konštatuje Gyimesi Gyorgy. „Neuvedomujú si, že spolupráca s progresívcami je bozkom smrti pre každého, kto sa s nimi dá dokopy. KDH sa s nimi nielnže dalo dokopy, ale im aj verne slúži,“ zhrnul „konzervatívne princípy“ kresťanských demokratov.

„Poslušne sa zúčastňuje dúhových protstov na podporu LGBTI+ menšiny, na slovo nepostaví vlastného kandidáta na prezidenta a napokon celkom bez hanby podporia kandidáta Progresívneho Slovenska Korčoka, ktorý verejne hovorí o uzákonení registrovaných partnerstiev a podporuje potraty,“ vyjadril sa György Gyimesi.

Ako napísal vo svojom statuse, zaujímalo by ho, čo na to hovorí bojovník za život Čučík, či farári, ktorí doteraz KDH verejne podporovali. V jednom sa však KDH s Korčokom podľa Gyimesiho zhodnú. V robení politiky na spôsob chameleóna. Raz sú „akože“ konzervatívni, potom európski, sem-tam liberálni, nepohrdnú ani progresívnym spektrom, no a samozrejme, občas sa nezabudnú zahrať na vlastencov. „Pravda je taká, že sú len obyčajnými oportunistami bez hodnôt!“ skonštatoval ich kvality György Gyimesi

Korčok je tým posledný, kto by mal zastupovať kresťanov.

Inak by rozvedený “kresťan”, riadiaci sa prikázaním NEPOKRADNEŠ nemohol odôvodniť (z pohľadu kresťanov) hanebné rozhodnutie podporiť Korčoka nasledovne: “Bude zastupovať všetkých občanov vrátane kresťanov a konzervatívcov a rešpektovať ústavné hodnoty ochrany života, ľudskej dôstojnosti a manželstva,” okomentoval György Gyimesi permanentné zvliekanie hada z kože.

Pri formulovaní tohto odôvodnenia podľa Gyimesiho museli kádéháci vedieť, že Korčok v prípade zvolenia bude prezidentom záujmov cudzích močností, poslušný vykonávateľ príkazov centrály Progresívneho Slovenska a veľvyslanectva Spojených štátov amerických. Nič konzervatívne a dôstojné nikdy Korčok reprezentovať nebude. Tobôž nie manželstva jedného muža a jednej ženy, či ochranu života od počatia. Takéto konanie považuje György Gyimesi za hanebné.

Kádéháci potvrdili imidž pseudokonzervatívnych farizejov
Kde by ste čakali že nájdete obhajovanie tradičných a konzervatívnych hodnôt inde, ako u kresťanov? Hoci aj samotný pápež začal s výstrelkami v oblasti LGBTI+ komunity, dá sa akceptovať, že mu to v jeho veku príliš nemyslí a jeho konanie je... Čítať ďalej
24 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik