TOTO MUSÍTE VIDIEŤ! Danko nekompromisne naložil Dírerovi, Hellebrandtovi i Šimečkovi (VIDEO)
12 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Dírerko z TA3 Hellebrandta nerieši. Pán Dírer, ak to neviete... Skonštatoval to na sociálnej sieti Andrej Danko v reakcii na nedeľnú diskusnú reláciu TA3 v hlavnej úlohe s Richardom Dírerom.

„Dobre nás to v tom socializme naučili, že každý musí mať narovnako, hoci ani to nemusí byť pravda,“ prezentoval sa moderátor TA3 Richard Dírer, ktorý opakovane kritizoval podpredsedu Andreja Danka (SNS) za jeho správanie po tom, ako poškodil semafor v Dúbravke. Vo svojom tradične „objektívnom“ úvodníku v nedeľnej relácii V politike sa mu venoval aj tentokrát. Andrej Danko mu preto na Facebooku venoval krátke video.

Danka kvôli Dírerovmu úvodníku kontaktovalo niekoľko ľudí.

„Za semafor, za ohnuté železo, ktoré je zaplatené, opravené. Nikomu sa nič nestalo a ja, samozrejme, čakám na rozhodnutie vo veci,“ hovorí vo videu šéf národniarov. Toho mrzí Dírerova neobjektívnosť.

Riško Dírer sa vo svojom úvodníku opäť rozkošne vyzvŕtal a pourážal Slovákov
Riško Dírer, pravý to Slováčisko ako buk, sa snažil vo svojom vždy objektívnom úvodníku poprieť mýtus o slovenskej pohostinnej, príjemnej a holubičej (rozumej Šimečkovsky zbabelej) povahe. Počas svojho ugebreného prejavu definoval Slovač ako... Čítať ďalej
11 | 02 | 2024 | Dušan Janek

„Netají svoju orientáciu, a možno by sa mal skôr pozrieť na to, prečo Hellebrandt zatajil svoj zdravotný stav. Oni sú proste raz takí. Progresívci, alebo, nazvime ich títo iní ľudia, držia pokope a vytvárajú atmosféru napätia, atmosféru strachu,“myslí si Danko.

„Pán Dírer, veľmi rád sa o semafore s vami porozprávam, ale ak chcete riešiť semafor, riešte aj ľahkovážnosť Hellebrandta. Riešte to, či je tam vedené trestné stíhanie, pretože pán Hellebrandt aj so Šimečkom tento národ oklamali. Tajili niečo, čo mohlo ohroziť život a zdravie iných ľudí. Na rozdiel od nich, ja som nikomu neublížil,“ upozornil predseda SNS na oboch pánov z PS.

„Takže, pán Dírer, teším sa na vás a zvažujte slová. Keď nedokážete byť objektívny, tak svoju profesiu nerobte,“ odkázal záverom televíznemu moderátorovi Danko.

Progresívni bludári majú stále veľa fanúšikov hrdých na svoje klapky na očiach! Z Hellebrandta sa stal martýr
Pred pár dňami parlamentom zarezonovala kauza Tomáš Hellebrandt – úprk z parlamentu. Tento podivín spoliehajúci sa skôr na umelú inteligenciu než na svoju vlastnú totiž zdúchol z priestorov Národnej rady Slovenskej republiky. Odôvodnil to tým, že... Čítať ďalej
11 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik