Hlas ľudu: PÁN DÍRER, že som taká smelá, VY MÁTE DETI?
12 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Že sa pýtam, keď poznám vašu sexuálnu orientáciu. A že ma to vôbec zaujíma. Keď mám pravdu povedať, mňa je prd do toho. Čo ma po vašom súkromí, čo ma po tom, či máte deti? Len vám chcem povedať, že deti sú radosť rodičov. Deti sú ich pýchou. Na deti je každý rodič citlivý. Len novinárske hyeny to nevedia. Keď chcú politika pošpiniť, sú schopné všetkého. Vŕtať sa v ich súkromí aj zatiahnuť deti do politiky. Tak ako ste to urobili vy, pán Dírer!

Otupievame. Takto ste začali poslednú debatu V politike. A bla-bla o tom, že so vzdelanosťou našich detí sme na tom zle. Ale sme v EÚ a máme možnosť študovať v zahraničí. Šťastné to dieťa ministerky, ktoré chodí do školy v Rakúsku! Len potom nebuďme pokrytci a nehovorme o miešaní kultúr a nevozme si dcéru v štátnej limuzíne.

To sú vaše slová, pán moderátor!

Šimkovičová vás trápi. Aspoň ste si ju vychutnali? Alebo aj nabudúce budete rýpať?

Aby mala vaša relácia „punc spravodlivosti“, zaujímalo vás, kam vaše hostky vozia deti do školy. Vás je prd do toho, kam chodia do školy deti ministerky Sakovej, prd do toho, do akej škôlky chodí dcéra poslankyne Plavákovej.

Prd vás je aj do toho, že národniarka Šimkovičová býva v Rakúsku, že vozí dcéru na štátnej limuzíne do rakúskej školy. Od vás si súhlas pýtať nebude. Vy ste na to malý pán, na to sú iní. A keď už hovoríte o pokrytectve, Kollára ste sa pýtali, či mohol v limuzíne vyvážať frajerky? Nebyť havárie, tak by sme sa to od vás nikdy nedozvedeli. Lebo vy ste zaostrení len na istú skupinu politikov.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik