Dráma ako na divokom západe! OPILEC sa prestal ovládať a TIEKLA KRV!
27 | 11 | 2023 I Dušan Janek

Dráma ako na divokom západe! Ochrancovia zákona z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave mali čo robiť. 18. novembra sa v pohostinstve na Znievskej ulici jeden z tamojších štamgastov neudržal, chytil pivný krígeľ do ruky a začal úradovať.

Afektívna inkontinencia ukázala svoju tvár

Bez akýchkoľvek dôvodov vzal podnapitý muž do ruky prázdny pollitrový pohár a začal ním šialene metať okolo seba. Svojmu „kolegovi“ tým spôsobil ťažké zranenia. Piatimi silnými údermi mu spôsobil viaceré fraktúry, tržné rany a pomliaždeniny na tvári a hlave spolu s otrasom mozgu, informuje portál Topky.

Nešťastníka museli ratovať záchranári

Po tomto nepríjemnom incidente prišli na miesto činu členovia Rýchlej zdravotníckej pomoci a poškodeného hospitalizovali. O výtržníka sa postarala polícia. Tá ho zaistila a vzniesla voči nemu obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva. 43-ročný Bratislavčan Ján P., ktorý svojim zločinom ohrozil poškodeného na živote môže čakať rozsudok odňatia slobody v rozmedzí štyroch až piatich rokov.

BRUTÁLNY ÚTOK pred očami detí! Opitý muž sa vrhol na úbohú ženu
Nikto nečakal, že nevinná zábava v obci sa môže skončiť brutálnym útokom. Muž najskôr slovne a potom aj fyzicky napadol bezbrannú staršiu ženu. Na celý incident sa prizerali deti. Prípad už rieši polícia, informuje portál zoznam.sk. Obyvatelia... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik