VYZNANIE LÁSKY od expremiéra Hegera: Ďakujem ti láska moja (FOTO)
26 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Manželia Hegerovci si vyznali lásku na sociálnych sieťach. Najskôr Lucia Hegerová, potom aj expremiér Eduard Heger. Čo si odkázali?

Lucia Hegerová napísala na sociálnej sieti vyznanie manželovi po 18. rokoch manželstva.

"Keď sme pred 18 rokmi plánovali svadbu, vraveli sme si, že koncom novembra by výnimočne mohlo byť aj 15 stupňov. Zobudili sme sa však do prekvapivo zasneženého rána. Odvtedy tých prekvapení na našej manželskej ceste bolo neúrekom. Po 18 spoločných rokoch vstupujeme do akejsi dospelosti nášho manželstva. Tak ako mladí, čo vstúpili do dospelosti, ani my nemáme všetku múdrosť sveta, nemáme dokonalé všetky oblasti nášho vzťahu a nevieme, čo nás čaká za najbližšou zákrutou. Ale sme odhodlaní kráčať spolu a hľadať odpovede na to, ako dosiahnuť väčšiu jednotu v manželstve. Pretože pre nás to nie je len nejaký “papier”, ale záväzok stáť jeden pri druhom vo všetkých chvíľach našich životov a snažiť sa každým ďalším rokom zvládať spoločné výzvy lepšie," uviedla pani Hegerová.

Foto: Facebook: Lucia Hegerová

Eduard Heger tiež napísal odkaz svojej manželke 

"18 rokov spolu. Ďakujem Ti, láska moja, milujem Ťa a som šťastný, že si moja manželka," napísal Eduard Heger na sociálnej sieti.

Foto: Facebook: Eduard Heger

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik