GRETA MENÍ RÉTORIKU! SIONISTI ŠKRÍPU ZUBAMI!
27 | 11 | 2023 I Dušan Janek

„Krossa Sionismen!“ To je nové krédo bojovníčky za životné prostredie. V švédčine znamená táto veta  „Rozdrvte Sionizmus!“ Svojim heslom zvýšila tlak všetkým priaznivcom Izraela a sionistickej politiky, ktorú jej zástancovia šíria po celom svete.

Mladá švédska aktivistka len nedávno dosiahla plnoletosť a už kričí na poplach

Svojimi postojmi vyvolala doslova šok v médiách. V Štokholme sa zastala propalestínskych demonštrantov, keď sa pridala do diskusií o pripojení environmentálneho aktivizmu a nezabudla ho dať do kontextu s politickými záležitosťami. Išlo jej hlavne o zviditeľnenie nespravodlivosti konfliktu na Blízkom východe a jej antipatie voči permanentnej snahe sionistov o zisk, nehľadiac na budúcnosť svetovej ekológie.

Greta si má vraj hľadieť svojho

Ako uviedol portál Baltic News Network, jej postoje nie sú adekvátne. Nemala by sa vraj starať o diplomaciu a zostať iba pri proekologických aktivitách, tak ako tomu bolo v minulosti. Nikto neočakával od švédskej tínedžerky, že sa postaví na stranu spravodlivosti a bude kritizovať agresívnu expanziu v oblasti Gazy.

Médiá tvrdia, že sa vezie na vlne antisemitizmu

Reportér Českej televízie Jakub Szántó sa ohradil voči Thunbergovej, keď sa vyjadril, že „Greta Thubergová skanduje s ľavičkarsko-islamistickou tlupou na štokholmskej demonštrácii heslo „Rozdrvte Sionistov!“ Podotkol tiež, že sa mu nepáčia jej vyjadrenia v znení „Rozdrvte zástancov práva na židovské sebaurčenie, pretože na to majú práva všetky národy sveta!“ V rôznych reakciách na jej konanie padajú názory ako „... úplne zahodila a znehodnotila tému klímy. A je desivé, že sa už takéto veci hovoria normálne nahlas...“ Sloboda prejavu sa nepáči viacerým, keď pochybujú o jej zdravom stave a podozrievajú ju z toho, že je na drogách, alebo ju definujú ako vymletú. Odsudzujú i jej sympatizantov. Mali by si vraj uvedomiť, z akého nespratného fracka urobili ikonu.

Alfred Nobel by tancoval od radosti!
Ekoaktivistku Gretu Thunbergovú pravdepodobne už štvrtýkrát nominovali na Nobelovu cenu. Nobelov výbor oficiálne nekomentuje zoznam kandidátov nominovaných na Nobelovu cenu. Tieto údaje sú podľa štatútu ceny utajované najmenej 50 rokov. Zároveň... Čítať ďalej
31 | 01 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik