Kamenický maká. Heger vyčíta dôchodky (GALÉRIA)
27 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Minister financií Ladislav Kamenický (Smer-SSD) si na nedostatok práce vo svojom rezorte rozhodne sťažovať nemôže. O svojich krokoch v tejto funkcii informuje na Facebooku na pravidelnej báze a sledujú ho nie len priaznivci Smeru, ale aj jeho predchodcovia vo funkcii. Eduard Heger (Demokrati) sa ozval tiež.

 

Facebook / Ladislav Kamenický
Facebook / Ladislav Kamenický
Facebook / Ladislav Kamenický
Matovič, Heger, zdroj: TASR
Screen z komentárov statusu L. Kamenického
Facebook / Ladislav Kamenický

„Milí priatelia, aj dnes pokračujem v rokovaniach o budúcoročnom rozpočte. Je to náročné, keďže nám Matovič s Hegerom zanechali verejné financie na franforce,“informuje na Facebooku Kamenický a dopĺňa, že o prioritách rokoval aj s ministrom školstva Druckerom.

Obrovský podvod! Od dôchodkyne vymámil 42.800 eur
Podvodníci neustále prichádzajú s novými legendami, ako od seniorov vylákať peniaze. Ich obeťou sa stala aj 93-ročná dôchodkyňa v Banskej Bystrici, od ktorej v stredu (22. 11.) vymámili 42.800 eur. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

V jednom z početných komentárov k statusu sa ozval aj Eduard Heger (Demokrati), ktorý nechápe reči o franforcoch, keďže sa našli milióny na dôchodky. Vyzval tiež ministra, aby hovoril pravdu, že našlo v štátnom rozpočte viac, ako v nej nechali v marci 2020.

Ešte v ten deň Kamenický podpísal jednorazový dôchodok 300 eur, ktorý môže smerovať na účty všetkých poberateľov starobných dôchodkov, ZŤP, poberateľov vdovských a aj sirotských dôchodkov.

Pripravte si bránice! Napoludnie vysiela Veronika
Verejnoprávna RTVS, konkrétne slovenský rozhlas, si pripravil pre poslucháčov prekvapenie. Už sa nebudeme chytať od smiechu za bruchá iba v nedeľu pri humoristických reláciách. Humor nám ide naservírovať aj k sobotnému obedu. V diskusnej relácii... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik