Hlas ľudu: Pôjde Kolíková do basy? Za Lučanského, za Krivočenka
19 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Bývalá ministerka spravodlivosti príliš neohúri. Ani svojím oblečením, ani vystupovaním. Chôdzou a cynizmom pripomína skôr muža v ženských šatách.  A v tom modrom habite vyzerá akoby z väzenia ušla. Stručne povedané: chodí dogabaná ako Anička Icíková.

Nech mi Mária odpustí, ale mne pripomínala skôr bacharku ako  ministerku

Možno poznáte, ako je to, keď vám televízia robí len tichú clonu. Mám vo zvyku nechať bežať obraz bez zvuku. Tie drísty niekedy nemôžem počúvať. Ticho si robím svoju robotu, nedám sa rušiť zvukom. A keď sa chcem zasmiať,  na chvíľu sa zapozerám do  hluchého obrazu.  Postavy na obrazovke otvárajú huby naprázdno, rozhadzujú rukami, aby posilnili obsah toho, čo nepočujem. Ja so svojou predstavivosťou si viem domyslieť, o čom je reč.

Sedím za počítačom, smolím nejaký článok do HD, keď mi padli oči na televízor

Akurát vysielali správy. Pozerala som na ženy v modrých väzenských mundúroch. Vychudnuté, zemité ksichty a do toho bum! Mária Kolíková v modrom. V šatách, za ktoré by ste šesták nedali. Ale tá modrá farba a Mária celkom splynuli s tými basistkami. Až som sa cukla od ľaku. Cítila som sa celkom tak, ako keď zaspím na gauči,  a keď sa zobudím, neviem, či je dnes, alebo už zajtra. A j teraz som si pretrela oči, aby som sa dostala do obrazu.

Žeby Šutaj rozviazal polícii ruky? Žeby spravodlivosť platila  aj pre bývalú garnitúru?

Fakt som si myslela, že Kolíková je zabasnutá. Aspoň to tak bez zvuku vyzeralo. Neviem, možno to bola šikovná robota televíznych technikov, možno prozreteľnosť, čo si so mnou takto zahrala. A mohla za tým byť aj moja túžba vidieť ju v base za všetko zlo, čo tu napáchala. Za Lučanského, za Krivočenka. Aj za Pumpu a všetko ostatné.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik