„Vojna“ Kollárov zrejme nekončí. Zoroslav perie veľmi špinavú bielizeň (VIDEO+GALÉRIA)
18 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Ak sa vám povestné "Vysukame saaaa" z mobilnej komunikácie Borisa Kollára zdá byť vrcholom, máte pravdu. Je to vrchol ľadovca. Kúsok z toho, čo je pod hladinou, odhaľuje Zoroslav Kollár v ďalšom videu. A Kollár Kollárovi sľubuje, že toho vie ďaleko viac.

Zoroslav Kollár tvrdí, že jeho menovec si ešte aj dva týždne po voľbách dovolil tzv. ambulantný sex, k čomu má aj dôkazy – komunikáciu. Boris Kollár tu porušil zákony, Zoroslav Kollár preto predpokladá, že nadriadení zúčastnených policajtov už majú o dianí záznam. Zoroslav Kollár vysvetľuje, prečo je Boris ako čierna vdova a všeličo naznačuje aj o kauze Čistý deň. Zoroslav Kollár podľa vlastných slov s týmito videami nemieni skončiť, sú totiž lepšie, ako memoáre. Na záver radí, ako z Borisa Kollára a jeho neutíchajúceho libida urobiť slovenskú atrakciu.

Dva týždne po voľbách

Zoroslav Kollár začína svoje video opisom toho, ako si Boris Kollár 14. októbra v štátnej limuzíne so šoférom prišiel pre akési neplnoleté dievča do Dubnice nad Váhom. Odviezol si ho do spálne a potom ho nechal zaviezť domov. Hovorí sa tomu vraj ambulantný sex. Zoroslavovi Kollárovi nejaký ctihodný občan priniesol „celú dokumentáciu k prípadu“.

Filip Sulík: Vallo, ty had prašivý!
Syn Richarda Sulíka Filip si na sociálnych sieťach, kde je pravidelne blokovaný za svoje vulgárne vyjadrovanie sa, zase raz pustil ústa „na špacír“. Tentokrát si mimoriadne vulgárne podal primátora Bratislavy, progresívca Matúša Valla a jeho... Čítať ďalej
18 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Podrobnosti nečítal

„Za prvé, hnusí sa mi to a za druhé, keby som ich prečítal, tak pri extrémne vyvinutej pomstychtivosti Borisa Kollára by sa mohlo stať, že by moje slová stiahli z tohto videa, spojili by ich s hlasom nejakej ženy a mohol by sa objaviť záznam rozhovoru nejakej ženy so mnou, aj keď by to boli iba čítané Borisove správy,“ vysvetľuje svoju opatrnosť Zoroslav Kollár, podľa ktorého s tým má Boris Kollár už nejakú skúsenosť.

Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screenshot z videa Zoroslava Kollára
Screenshot z videa Zoroslava Kollára
Screenshot z videa Zoroslava Kollára
Screenshot z videa Zoroslava Kollára
Screenshot z videa Zoroslava Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Screen z videa Z. Kollára
Odkaz policajtom v aute

Zoroslav Kollár chápe, že policajti musia mlčať keby Boris hneď za ich chrbtami súložil, či bral úplatky.

„Ale povinnosť mlčanlivosti sa nevzťahuje na oznámenie kriminality, alebo inej protispoločenskej činnosti,“dopĺňa Zoroslav Kollár s tým, že zakrývať to, čo robí Boris Kollár im nestojí za to, aby prišli o prácu, či možnosť raz ísť do výsluhového dôchodku. Preto je presvedčený, že záznam o situácií z Dubnice je odovzdaný ich nadriadenému. Ide pravdepodobne o trestný čin zneužitia právomoci verejného činiteľa a prečin ohrozovania mravnej výchovy mládeže – to Zoroslav Kollár pripomína len pre prípad, že by záznam potrebovali doplniť.

Boris ako čierna vdova

Zoroslav Kollár vo videu tvrdí, že Boris je ako pavúčí samček čiernej vdovy – vie, že ide do nebezpečenstva, že po akte párenia bude zničený, no napriek tomu ide do toho. Pri sexe so zadanou ženou riskuje maximálne „jednu po papuli od paroháča“.

„Ale mať sex so ženami mladšími, ako 18 a dokonca mladšími, ako 15 rokov, to je už vážnejší problém,“ konštatuje Zoroslav Kollár, ktorý dostal aj kópiu trestného oznámenia. Jeden z dvoch prípadov už obletel sociálne siete. Pán Janíček hovorí, že Boris Kollár zvádzal jeho neplnoletú dcéru. Zoroslav Kollár tvrdí, že na videu sa objavil aj druhý, no polícia hrá mŕtveho chrobáka.

Boris Kollár pred odchodom podpísal zmluvu, z ktorej ASI každý odpadne!
Čo tým chce Boris Kollár dosiahnuť? Otec 13-tich, alebo 16-tich detí, s rôznymi matkami tesne pred odchodom z funkcie predsedu parlamentu NR SR zrejme pre pokoj duše poslancov NR SR a možno aj svojej vlastnej urobil niečo, čo by od Kollára,... Čítať ďalej
17 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Kauza Čistý deň

Keď kauza v roku 2016 vypukla, Zoroslav Kollár mal chuť nechať si na Univerzite Komenského vrátiť školné za trestné právo – nevedel pochopiť, že Boris nebol stíhaný a potrestaný za komunikáciu a údajne aj „iné veci“ s dieťaťom mladším, ako 15 rokov. Ctihodný občan, s ktorým Boris o celej veci komunikoval má túto komunikáciu uloženú a vie aj to, kto Borisovi zariadil beztrestnosť.

„Takže v tomto prípade pravdepodobne pôjde o jeden trestný čin pohlavného zneužívania, ale aj o korupciu ľudí z najvyšších poschodí Generálnej prokuratúry,“sumarizuje Zoroslav Kollár. Nehovorí len tak, zmienený ctihodný občan dôkazy v priebehu týždňa mieni odovzdať polícii.

Zoroslav skončiť nemieni

„Nepriateľa treba zničiť úplne a dokonale. Ak to neurobíš, zase povstane proti tebe,“ parafrázuje Zoroslav Kollár výrok ktoréhosi z generálov, aby Borisovi Kollárovi sľúbil ešte dlhý príbeh. Ten však Borisom možno neskončí. Čo sa však týka Borisa, zrejme bude hovoriť o jeho vzťahu k niektorým sudcom Najvyššieho súdu, prípadne Borisov životný biznis, kedy vymenil desať miliónov za tristo miliónov. Venovať sa však chce aj „neviditeľnému ministrovi“ Holému. Hoci pre Slovensko neurobil takmer nič, zarobil krásne peniaze. V budúcnosti nezabudne ani na pána Borguľu, či Buzu z minulého videa.

V ňom Zoroslav Kollár hovoril o čoraz sofistikovanejších spôsoboch zárobku peňazí pána Buzu, o ktorého aktivitách toho verejnosť veľa nevie. Veľmi dobre sa mu však darí zvlášť v oblasti IT za posledné tri roky. Vďaka „skupine priateľov“, ktorými boli nie len Boris Kollár a ďalší členovia Sme rodina, ale aj ľudia z ministerstiev, či spriatelené firmy. V nich Buza figuruje ako konečný užívateľ výhod.

Veľmi nepríjemná rada Zoroslava Kollára. Tentokrát však nie menovcovi (VIDEO)
Cez sociálne siete sa Zoroslav Kollár neprestal svojmu menovcovi Borisovi, bývalému predsedovi NR SR, neprestal prihovárať ani po predčasných parlamentných voľbách. Video s číslom 4 prináša zaujímavé informácie ani nie tak o samotnom šéfovi hnutia... Čítať ďalej
12 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Oplodňovač ako turistická atrakcia Slovenska

Zoroslav Kollár na záver videa pridal čosi zrejme na odľahčenie. Podobných politikov, ako je Boris je ešte menej, ako aragonitových jaskýň.

„Topka je jeden pán v štáte Mizorám (India). Jeho meno je Zion Chán. Mal 39 manželiek, 94 detí a 36 vnúčat,“ popisuje Zoroslav Kollár človeka u ktorého bol osobne a bol veľkou atrakciou, ktorá veľmi pomáhala miestnej ekonomike. Ten však nedávno zomrel a jeho „nástupcom je kráľ Svazijska, ktorý si pri každoročnom Trstinovom tanci vyberie ďalšiu manželku. Boris však podľa Zoroslava Kollára musí pomôcť.

 

„Musíš nasťahovať všetky svoje ženy a milenky nasťahovať do jedného obrovského domu, musíme to poriadne spropagovať a celý svet sa dozvie o tvojej výnimočnosti,“radí Zoroslav Kollár, podľa ktorého s cestovným ruchom porastie aj slovenské HDP. Zoroslav Kollár len prosí, nech tú sebapropagáciu Boris nezverí Slovakia Travelu – tí za pár rokov dosiahli svetový unikát – minuli desiatky miliónov eur bez akejkoľvek stopy po ich činnosti.

„Nuž Boris, nudiť sa nebudeme,“ uzatvára Zoroslav Kollár.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!