Boris Kollár pred odchodom podpísal zmluvu, z ktorej ASI každý odpadne!
17 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Čo tým chce Boris Kollár dosiahnuť? Otec 13-tich, alebo 16-tich detí, s rôznymi matkami tesne pred odchodom z funkcie predsedu parlamentu NR SR zrejme pre pokoj duše poslancov NR SR a možno aj svojej vlastnej urobil niečo, čo by od Kollára, konzervatívni, ktorí si ctia Božie zákony určite nečakali. 

Odchádzajúci šéf parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) podpísal tesne pred parlamentnými voľbami memorandum s predsedom Konferencie biskupov Slovenska Bernardom Boberom o zriadení postu kaplána pre Národnú radu.

Parlamentný kaplán má slúžiť omše aj spovedať, informuje denník SME.

Iniciatíva mala podľa hovorkyne KBS vyjsť od samotnej NR SR.

Kancelária Národnej rady ale tvrdí opak.

"Podľa tlačového odboru podnet prišiel z KBS a šéf parlamentu mu vyhovel pre „pretrvávajúci záujem o duchovnú službu“," informuje SME.

Po súsoší Cyrila, Metoda a Gorazda, ktoré nechal Boris Kollár iba dva týždne pred parlametnými voľbami osadiť v záhrade Bratislavského hradu tak prišiel od vtedajšieho predsedu parlamentu další krok, ktorým chce presviedčať o svojom nezlomnom konzervatívnom nastavení.

Zriadenie postu parlamentného kaplána malo byť podľa denníka SME ďalším Kollárovým signálom konzervatívnej verejnosti. 

Kollár vraj na otázku o parlamentnom kaplánovi odmietol denníku SME odpovedať. 

Poslal IBA esemesku: „Už sa neunúvajte. Nebudem odpovedať SME, N a Aktualitám".

MIMORIADNE! STEĽBA V CENTRE BRUSELU! (VIDEO)
Útok v Bruseli sa vyšetruje ako teroristický čin. Streľba útočníka si vyžiadala dve obete na životoch. Strieľalo sa na Námestí Sainctelette, kde sa nachádza stanica metra, ktoré prevádzkuje aj prepravu smerom na štadión Heysel. Na uvedenom štadióne... Čítať ďalej
17 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Budú sa poslanci spovedať a chodiť na omše?

Marek Krajči (OĽaNO) vraj uvidí, podľa toho, kto bude omše slúžiť.

Alojz Hlina (SaS) odpovedal, že nie.

František Majerský (KDH) nie.

Veronika Remišová (Za ľudí) si to vie predstaviť.

Obsahom memoranda, ktoré bolo podpísané 29. septembra 2023, čiže deň pred parlamentnými voľbami je napríklad aj to, že náplňou duchovnej služby kaplána v Národnej rade je konanie pravidelnej bohoslužby - aspoň raz do týždňa.

Meno kňaza podľa SME neprezradila ani jedna zo zainteresovaných strán.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik