Veľmi nepríjemná rada Zoroslava Kollára. Tentokrát však nie menovcovi (VIDEO)
12 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Cez sociálne siete sa Zoroslav Kollár neprestal svojmu menovcovi Borisovi, bývalému predsedovi NR SR, neprestal prihovárať ani po predčasných parlamentných voľbách. Video s číslom 4 prináša zaujímavé informácie ani nie tak o samotnom šéfovi hnutia Sme rodina, ale o jednom z jeho nominantov.

Zoroslav Kollár vo videu vysvetľuje, ako sa dá, ako konečný užívateľ výhod, aj cez firmy so štátnymi zákazkami zarobiť slušné peniaze. Robil tak aj poradca niekoľkých ministrov, alebo aj Borisa Kollára Ferdinand Buza. Klasický scenár – firmička, ktorá má minimum zamestnancov „točí“ miliónové obraty a zisky. Na záver videa Zoroslav Kollár radí Petrovi Pčolinskému. Ten by si mal uhradiť svoje nemalé dlžoby na východe Slovenska, lebo keď ich odkúpi on, môže sa stať, že zverejní veľmi nepríjemné fotografie.

Podnikanie cez „skupiny priateľov"

Zoroslav Kollár hovorí o čoraz sofistikovanejších spôsoboch zárobku peňazí pána Buzu, o ktorého aktivitách toho verejnosť veľa nevie. Veľmi dobre sa mu však darí zvlášť v oblasti IT za posledné tri roky. Vďaka „skupine priateľov“, ktorými boli nie len Boris Kollár a ďalší členovia Sme rodina, ale aj ľudia z ministerstiev, či spriatelené firmy. V nich Buza figuruje ako konečný užívateľ výhod.

Začína Borisa Kollára dobiehať karma?
Súkromný život Borisa Kollára je na Slovensku dlhodobo predmetom mnohých vtipov, v ktorých ľudová tvorivosť začína multiotecka nazývať nelichotivo slovom zberateľ. Ľudoví zabávači to vidia tak, že si Boris vyberá ženy, ktoré sú podľa neho hodné... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Aké má spojenie s Borisom Kollárom

„Domnievam sa, že po troch rokoch úplného právneho bezvedomia, bude zase na Slovensku platiť zákon a ja poviem iba to, čo viem dokázať,“ ubezpečuje Z. Kollár. Aby firmy, ktorých koncovým užívateľom výhod je pán Buza zarábali, potrebujú lukratívne zákazky a tie získavali nie len so štátom kontrolovaných organizáciách. Z. Kollár dopĺňa, že iné firmy nemajú žiadne štátne zákazky, no pri minimálnom počte zamestnancov majú vysoké obraty a zisky. Zákazky získavajú iné firmy, tieto získavajú provízie.

„Na konci sú poctivo zarobené peniaze, ktoré končia na území iného štátu a tam sa cez kamarátov v nemenovanej a veľmi známej banky dajú zmeniť na hotovosť a odovzdať priamo nejakému politikovi,“ vysvetľuje Z. Kollár s otázkou, či má Boris biele igelitky stále pod matracom. Všetko to môže, ale aj nemusí, byť podľa Z. Kollára legálne.

Pozdrav pre Petra Pčolinského

Jeho rodina pochádza z východného Slovenska, kde ju, podľa Z. Kollára niektorí priam neznášajú. Zoroslavovi stačí jeden nepriateľ, preto Petrovi Pčolinskému dáva jednu radu.

„Obrátilo sa na mňa niekoľko ľudí z východu a ponúkajú mi na predaj pohľadávky voči vám,“hovorí Zoroslav Kollár, ktorý si veci skontroloval a vyšlo mu, že Peter Pčolinský mnohým ľuďom dlhuje zaujímavé sumy. Zoroslav Kollár preto radí, aby ich Pčolinský vyplatil, lebo ich odkúpi.

FOTO TASR - Jaroslav Novák | Na snímke zľava expredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Boris Kollár a poslanec NR SR Peter Pčolinský (obaja Sme rodina).

„Neviem, či by ste chceli, aby som ja bol vašim veriteľom. Asi nie. Navyše tí zlí ľudia z východu ponúkajú ako bonus nejaké vaše fotografie,“ varuje Zoroslav Kollár s tým, že Peter Pčolinský je na tých fotografiách „veľmi unavený“ a ... nuž v situácii, kvôli ktorej sa deťom do dvoch rokov dávajú plienky. Rada Zoroslava, aby si Peter Pčolinský vysporiadal svoje záväzky je preto celkom na mieste.

Zoroslav Kollár VSTUPUJE DO RINGU! Pozdrav Borisovi Kollárovi (VIDEO)
Boris Kollár dostal videopozdrav od svojho menovca Zoroslava. Nie je to však nič, čo by šéfa parlamentu potešilo. Zoroslav Kollár vstupuje do ringu a prijíma hodenú rukavicu. Vytiahol možné zneužitie SIS a plánuje zverejniť aj ďalšie informácie zo... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik