Filip Sulík: Vallo, ty had prašivý!
18 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Syn Richarda Sulíka Filip si na sociálnych sieťach, kde je pravidelne blokovaný za svoje vulgárne vyjadrovanie sa, zase raz pustil ústa „na špacír“. Tentokrát si mimoriadne vulgárne podal primátora Bratislavy, progresívca Matúša Valla a jeho cyklopruh na nábreží.

Bratislavské Tour de France

„Som nevedel, že cez Bratislavu bude ťahať Tour de France a že bude každý deň v roku. Pretože na Vajanského nábreží je taký sk...ne široký cyklochodník, že neverím tomu, že niekde na svete je širší,“hovorí mladý Sulík vezúc sa v aute s tým, že si hneď zaironizoval - akurát, keď tadiaľ šiel, zastihol tam ľudí z Guinessovej knihy rekordov a merali šírku chodníka, či je to naozaj najširší chodník v histórii ľudstva. Vlastne ani priemerná slovenská diaľnica nie je taká široká, preháňa Sulík.

Denno denne zápchy 

„A každý deň na Vajanského nábreží a Dostojevského rade sú zápchy, jak k...t. A vieš, koľko je tam cyklistov? Nula celých nula,“ hneď si Filip Sulík aj dáva odpoveď na vlastnú otázku a dodáva, že hlavne, že máme najväčší cyklochodník vo vesmíre.

Začínajú čistky aj v RTVS? Zamestnanci v šoku!
Nové moderátorske dvojice, ktoré vznikli ako kombinácia pôvodných moderátorov a dlhoročných redaktorov v RTVS končia. A pritom začínali len pred rokom a pol. Čo je za tým? Malo to byť osvieženie večerného spravodajstva. Aspoň tak sa o nových... Čítať ďalej
18 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Nezmyselné projekty

„To, že chceš tunelovať dotácie a staviaš nezmyselné projekty, na ktoré sa dobre získavajú peniaze z EÚ, dobre. Ale to, že na to musíš rozj...ť mesto? To nemôžeš postaviť nejakú green pi...nu niekde v lese? Musíš do...ť centrum mesta, aby tam bola zápcha od rána do večera, každý deň v roku?,“vyčíta Filip Sulík primátorovi mesta v závere svojho videa.

Pravidelne blokovaný

Filip Sulík má pre svoje proti-LGBT+ názory a videá prešpikované vulgarizmami pravidelne blokované účty na sociálnych sieťach. Vysvetľuje to aj na svojom TikToku, kde pozýva „followerov“ na svoj nový instagramový profil.

Nepotatil sa

Aktuálne nadáva primátorovi Bratislavy Vallovi do prašivých hadov, len toť nedávno chválil Roberta Fica.

„Mal štyri percentá v preferenciách, hrozila mu basa a všetci sa proti nemu vrhli, úplne že celý svet proti nemu proste a čávo to ustál a znova je na absolútnom vrchole,“ vysvetlil dôvod svojho obdivu Filip. Či Fica aj volil, nevedno, no to už by pán otec asi skutočne ťažko rozchodil.

Otecka asi vystrie: Filip obdivuje Fica! (VIDEO)
Syn Richarda Sulíka Filip sa už "predviedol" kadečím – pozýval ľudí do šialených výzev, či si robil posmech z vozíčkarov. Tentokrát prekvapuje - neskutočnú poklonu vystrúhal otcovmu veľkému rivalovi, Robertovi Ficovi. Za slová z tohto videa ho... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!