Herečka si o takmer 700-tisíc Slovákoch myslí, že sú spodina (VIDEO)
02 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Bývalá slovenská herečka, diplomatka a neúspešná politička Magda Vášáryová raz za čas, zväčša po konaní významnej celospoločenskej udalosti na Slovensku, prehovorí na verejnosti. Niektoré jej výroky ju určite prežijú a Slováci na ne nebudú v dobrom spomínať.

Takým bude aj Vášáryovej vyjadrenie po predčasných parlamentných voľbách 2023, kedy sa o voličoch Smeru vyjadrila veľmi dehonestujúco. Svojim vyjadrením predčila aj dezolátov Jaroslava Naďa z novembra 2020, kedy tak nazval demonštrujúcich ľudí.

Neonacisti

„Budeme sa musieť pozrieť, koľko neofašistov, neonacistov vlastne získal Smer tou kampaňou, ktorá bola evidentne zameraná aj na týchto ľudí, ktorí volili predtým SĽ...teda ĽSNS a Republiku. To sa dozvieme až z jasných analýz výsledkov,“reaguje Vášáryová na otázku, či sa voľby prejavia na zahranično-politickom smerovaní Slovenska.

Strach bývalého hlavného prúdu sa už plazí ovzduším
Strach slovenského hlavného mediálneho prúdu, ako pomocníka koalície, ktorú viedlo OĽaNO a prezidentky Zuzany Čaputovej pri dianí za posledné roky je zrejme veľký. O tom, čo sa asi deje v hlavách niektorých ľudí, hovorí súbor rád, ktoré vypracoval... Čítať ďalej
01 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Ju to bude veľmi zaujímať

„To, že pán Robert Fico a jeho družina, čo sú takí ľudia už vypáchnutí, ľudia, ktorí sú tam dávno, tridsať rokov, už vieme, že od nich nemôžeme nič, čo by bolo pozitívne čakať,“ triafa herečka aj do vedenia strany Smer, pričom je zvedavá na to, ako sa títo ľudia stotožnili s hľadaním voličov v nesystémových stranách.

„Alebo dokonca s vyslovenou spodinou,“uzatvára Vášáryová.

To si nedovolil ani Naď

„Ja normálnych ľudí nevidím demonštrovať, iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov,“ uviedol exminister Naď v novembri 2020, kedy sa skupina provokatérov počas demonštrácie pred Úradom vlády pokúšala vniknúť do areálu.

„Ja som reagoval na to, že som videl extrémistov, ktorí zranili policajta a vešali sa na plot úradu vlády,“ uviedol neskôr minister na tlačovke, kde vysvetľoval, že práve radikáli lezúci po plote úradu vlády mu pripomenuli opice, a presne takto treba jeho slová chápať. Zároveň sa posťažoval, že jeho komentár bol vytrhnutý z kontextu.

Naď vysvetľuje, prečo nazval demonštrantov opicami. Naozaj to vytrhli z kontextu novinári?
Premiér Matovič je známy svojou „svojskou“ rétorikou, ktorú si, zdá sa, už zrejme osvojuje aj jeho minister obrany. Svoje hulvátske vyjadrenie ale teraz musel vysvetľovať, pretože toto bolo už naozaj priveľa. Čítať ďalej
18 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik