CHAOS A DÚHOVÉ EXPERIMENTY! Ak pretlačia PS-ko do vlády, bude to REPETE Matoviča, myslí si Blaha
19 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Do volieb ostávajú rovné dva týždne a podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha už má plné zuby toho, že Michal Šimečka (Progresívne Slovensko) „na ľudí vyskakuje aj z chladničky“. Faktom je, že takmer v každej relácii je predseda PS. Blaha si však myslí, že im to nepomôže...

Blaha síce považuje Šimečku za mentálne nemotornejšieho, ako je Erika Jurinová (OĽaNO), no napriek tomu inšpiroval Igora Matoviča (OĽaNO) v provokáciách, ktorým sa pred tri a pol rokom vysmieval. Smerák pritom uvažuje, či je detinskejší Matovič, alebo Zuzana Čaputová so svojim pocitom dokonalosti. V ňom podala žalobu na Roberta Fica a Blaha odporúča, aby bola pridelená sudkyni Záleskej. Pripomína, že progresívcov zastavia len voľby, ku ktorým pozývajú aj slovenskí katolícki biskupi.

Horší, ako Jurinová

„Liberálne médiá robia všetko pre to, aby PS vládlo. Nechcem im boriť sebavedomie, ale čím viac budú Šimečku vystrkovať, tým horšie pre PS. Ten chlapček je taký mentálne nemotorný a jalový, že ešte aj Matovičova podržtaška Jurinová pri ňom vyznie ako profesorka nanotechnológií. Slovákom odporúčam televíznu Šimečkiádu ignorovať,“ píše na Telegrame sebavedome Blaha.

Kollár a Šimečka si hrkútali. TOTO je priorita Slovenska?
Jedna debata ,dvaja politici, spoločný názor a nulový potenciál na zostavenie koalície. Čo je to? Kollár so Šimečkom na RTVS Ak si všetky strany budú dávať pred voľbami "červené čiary" v súvislosti s možnou povolebnou spoluprácou, žiadna vláda... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Inšpirovali však Matoviča

„Medzitým Matovič so svojím mafiánskym autiskom vymetá opozičné mítingy. My sme v piatok v Trnave neboli, tak skúšal provokovať Hlas. Ako môže byť niekto až takýto detinský? V roku 2020 sa vysmieval PS-ku, že chodilo vyrývať na mítingy Kotlebovcov a teraz zo seba robí idiota ešte aj podľa vlastných kritérií – gratulujeme,“ posmieva sa Blaha predsedovi OĽaNO a jeho zúfalým počinom. Blaha sa vlastne ani nečuduje, že do Smoleníc na akciu Smeru sa Matovič po strede neodvážil.

Súťaž v detinskosti vyhráva...

„Ja len tak niekedy rozmýšľam, či je viac detinský Matovič alebo Čaputová. Pri všetkej úcte, niekoľko mesiacov avizovať žalobu na Roberta Fica a potom ju infantílne podať zrovna dva týždne pred voľbami - to je fakt výkon hodný nestrannej hlavy štátu. To je až chorobná nenávisť voči Smeru,“ myslí si podpredseda Smeru s tým, že nechápe, ako môže mať hlava štátu také nízke sebavedomie, že si ho potrebuje zvyšovať na súdoch s kritikmi.

Sloboda slova nie je pre každého

„Mne už ústa jej sudca Chalupka zavrel. Lebo som o nej hovoril, že je americká agentka a ona predsa celé roky dostávala peniaze od Sorosa preto, aby dnes slúžila Argentíne, nie Amerike. Chalupka je proste logik. Ja len, že sudca Chalupka nevie vysvetliť státisíce na svojom účte - odkedy rozhodol v prospech Čaputovej, liberálne médiá už o jeho kauze nepíšu. Aká náhodička. Určite sa aj teraz nájde nejaký iný poslušný sudca, ktorý rád rozhodne, že opozícia nemá právo na slobodu slova. To len nám môžu nadávať do agentov, zlodejov a mafiánov,“poznamenáva Blaha, ktorý dáva tip, aby o prezidentkinej žalobe na predsedu Smeru rozhodovala Pamela Záleská: „Pekne v postieľke s Tódovou, baby v erotickom vytržení určite lídra Smeru odsúdia aj na doživotie. Za to, že povedal pravdu.“

KBS v súvislosti s voľbami vyzvala veriacich, aby nepodľahli pasivite
Veľa strán pôjde z hrušky dole. Konferencia biskupov Slovenska (KBS) vyzvala v súvislosti s blížiacimi sa parlamentnými voľbami veriacich, aby nepodliehali nezáujmu a pasivite. Odporúča im oboznámiť sa s programom strán a nerozhodovať sa na základe... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Dúhové experimenty, ako bonus

„Šimečka, Matovič, Čaputová... všetko jedna banda. Tri roky tu ničili Slovensko. Lebo sú diletanti a nemali s riadením štátu žiadne skúsenosti. Ak sa oligarchom a Američanom podarí pretlačiť PS-ko do vlády, bude to repete Matoviča. Každodenný chaos a do toho ako bonus dúhové experimenty. Ďakujeme, neprosíme,“uzatvára Blaha s tým, že progresívny extrém treba vo voľbách poraziť.

K voľbám nepozývajú len Blaha, či Šimečka

Výzvu neodignorovať voľby pre rímsko-katolíckych veriacich tlmočila aj Konferencia biskupov Slovenska (KBS). Tá im odporúča oboznámiť sa s programom strán a nerozhodovať sa na základe emócií, ale pridŕžať sa evanjeliových hodnôt.

Zdroj: TG/ĽB | Ľuboš Blaha

„Napriek tomu, že sa medzi ľuďmi rozmohla ľahostajnosť a rezignácia voči celospoločenskému a politickému dianiu, povzbudzujeme vás, aby ste nepodliehali nezáujmu a pasivite, ale rozhodovali ste sa pre zodpovednosť za spoločné dobro a blaho každého občana Slovenskej republiky," apelovali biskupi na veriacich. Úmyslom cirkvi pritom nie je ovplyvniť výber strán, či kandidátov, chce len odporučiť veriacim, aby sa zamerali na program a pridržiavať sa hodnôt Evanjelia.

„Kresťan nech teda nevolí strany alebo poslancov, ktorí, povedané slovami pápeža Františka, podporujú 'ideologickú kolonizáciu', čiže súhlasia s potratmi, registrovanými partnerstvami, eutanáziou či genderovou ideológiou, alebo šíria dezinformácie, nenávisť a rozdelenie," uviedli biskupi.

Niet dňa, aby niekto z OĽaNO nemal konflikt
Po konflikte Matoviča s Kaliňákom, boxéra Holkoviča s neznámym mužom, bolo otázkou času kedy sa do otovreného boja dostane ďalší politik z OĽaNO. Pročko to vysielal naživo! Nebolo potrebné ani dlho čakať a do sporu sa dostal aj kontroverzný... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik